90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Silva Free 3000 S

Robust pandelampe med hele 3000 lumen fra Silva

Mærke: Silva
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.899,00 kr.
2.319,20 kr.
decrease increase

Silva Free giver dig mere lys i en mindre, mere glidende og mere alsidig pandelampe - alt sammen takket være flere innovative funktioner. Den har alle kablerne integreret i pandebåndet for en bedre oplevelse og optimal køling for højere ydeevne. Alt pakket ind i verdens første modulære pandelampe. Lampen og batterikombinationen Free 3000 S (3000 lumen pandelampe + 24.1 Wh batteri) er perfekt til kortere løbeture og hurtige aktiviteter i teknisk terræn, når der kræves meget lys.
Mere komfort, mere lys og mere fleksibilitet
Da vi designede Free pandelampen, ønskede vi at skabe mere ud af mindre. Færre ledninger, mindre besvær, mindre kompleksitet. Vi lavede mange nye innovationer ud fra udfordringen, og resultatet er den helt nye Silva Free pandelampeserie. Vi har fjernet alt, der var unødvendigt, og gjort alt, der var godt, endnu bedre. Silva Free er en pandelampe med mere komfort, mere lys og mere fleksibilitet. Dette er en pandelampe, der er en global innovation med større anvendelsesmuligheder.
Introduktion til Free seriens teknologier
Free teknologi: Mindre besvær - mere komfort
Silva Free har strømkablet integreret i pandebåndet. Du behøver aldrig mere at bekymre dig om distraherende ledninger. At føle sig fri er nu en mere komfortabel oplevelse.
Airflow teknologi: Mindre varme, mere lys
Køling er afgørende for, hvor godt pandelampen præsterer. Free Airflow teknologien er udviklet i samarbejde med eksperter inden for termodynamik og betyder, at lamperne er designet med en optimeret aluminiumskøler sammen med et beskyttende plastikhus, der sikrer maksimal ventilation og køling, selv når du står stille. Resultatet er lys af høj kvalitet uanset aktiviteten, selv når luftstrømmen eller kølingen ikke er optimal.
Modulær teknologi: Mindre kompleksitet - mere fleksibilitet
Alle dele og tilbehør kan udskiftes, hvilket betyder, at du kan supplere eller opgradere din lampe med et andet batteri, en anden lampeenhed eller monteringssæt. Lampeenheden og batteriet kan nemt frakobles fra pandebåndet og i stedet monteres på din hjelm, din cykelstyr eller ramme.
Silva Intelligent Light: en dobbeltstråleteknologi - til højere hastighed
Silva Intelligent Light er en dobbeltstråleteknologi, der findes i alle Silva Free pandelamper. Kombinationen af en langtrækkende spotlygte og et tæt oversvømmelseslys resulterer i bedre hovedbevægelse, bedre kontrol, forbedret balance, mindre træthed og højere hastighed.
En pandelampe til alle dine aktiviteter
Silva Free er en pandelampeserie med blanding og match tilgængelighed. Vælg mellem tre forskellige lampeenheder, fire batterier og tre monteringsmuligheder. Alle dele kan udskiftes, så du behøver ikke at købe en ny pandelampe til dine forskellige aktiviteter. Tilføj blot en anden lampeenhed, et batteri og et monteringssæt til dit sæt. Alle dele kan købes separat.
Find den rette balance mellem lumen (lys), brændetid og vægt
At vælge den rigtige pandelampe handler om at finde den rette balance mellem lumen (lys), brændetid og vægt. Disse påvirker alle hinanden, så det afhænger af, hvilken aktivitet du vil bruge din pandelampe til. Du skal derfor tage hensyn til forholdet mellem lysstyrke og hvor længe du vil bruge tid udendørs samt hastigheden og terrænet. Jo hurtigere du bevæger dig, og jo mere udfordrende terræn, desto mere kraftigt lys har du brug for. Vælg Free 1200 og et lettere batteri, når din primære aktivitet er trailløb, langrend og skitur. Vælg Free 2000-3000 og et tungere batteri, når du bevæger dig med høj hastighed og i krævende terræner som mountainbiking, skibestigning og skiløb.
Tilbehør til din Free serie
Hvis du vil have så lidt vægt som muligt, kan du bruge den medfølgende forlængerkabel og placere batteriet i din lomme eller i din rygsæk. Stænger, hjelmholdere og GoPro holdere er også tilgængelige som tilbehør til din Silva Free pandelampe samt ekstra lange forlængerkabler og topbånd.
Silva Free Serie - ISPO Award-vinder 2023:
Det siger ISPO-prisjuryen om den nye Silva Free serie: En modulær pandelampe er fantastisk, hvis du er en multi-sportsentusiast med forskellige behov. Silva Free Series er let, men tilbyder alligevel kraftig lysstyrke og masser af alsidige justeringsmuligheder.
Se mere

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Lysstyrke3000 lumen
lyslængde200 m.
Ladetid4,5
BatterierFree Headlamp Battery 24.1Wh (3.35Ah), USB-C ladekabel, inkluderet
CertificeringANSI FL1
Produkt tags
Filters
Sort
display