90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Silva Trail Runner Free 2

Pandelampe med 500 lumen - særligt egnet til løbere

Mærke: Silva
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
749,00 kr.
599,20 kr.
decrease increase

Trail Runner Free 2 er en behagelig og letvægts pandelampe til alle, der elsker at løbe. Dens funktioner og lysstråle er optimeret til en løbers behov. Den grundlæggende version af Trail Runner Free 2-serien bruger 3 x AAA-batterier (ikke inkluderet) og Hybrid-batterikassen.
Alle Trail Runner Free-lygter har strømkablet integreret i pandebåndet. Vi kalder det Free Technology - en behagelig pandelampe-oplevelse uden irriterende kabler eller sammenfiltrede ledninger. Ingen besvær - Bare frigiv energien.
Hybrid-batterikassen inkluderet
Hybrid-batterikassen kan bruges med enten AAA-batterier eller det genopladelige Silva Hybrid-batteripakke. Det betyder, at du har friheden til at opgradere pandelampen, når du vil supplere den med et genopladeligt batteri. Batterikassen har grebvenlige overflader og har en integreret rød baglys - der tilføjer ekstra synlighed og sikkerhed.
Tilpasset lysfordeling
Med 2. generation af Trail Runner Free, er kølingen blevet optimeret med en mere kraftfuld køler, der giver lampen op til 550 lumen (afhængigt af batteritype), samtidig med at den bevarer sin komfort og lave vægt. Vores ultraløbere har været en vigtig del af designprocessen og Trail Runner Free 2-serien er beregnet til løb i enhver henseende. Alle tre pandelamper i denne serie har Silva Intelligent Light. Det betyder, at du får en dobbelt lystråle teknologi i din pandelampe, med lysindstillinger der er perfekte til løb. Vores unikke kombination af en lang rækkevidde spotlys og en tæt flood-lys, resulterer i mindre hovedbevægelse, bedre kontrol, forbedret balance, mindre træthed og øget fart.
Komfort i enhver detalje
Udover fokus på teknologiske gennembrud, har vi ikke glemt vigtigheden af vægtoptimering. Hver del af denne pandelampe er komprimeret og pandelampen vejer kun 61 gram (ekskl. batterier). Pandelampen er perfekt afbalanceret, med glidende justeringer og en flad, blød, tekstilforlængelsessnor, der ikke filtrer. Pandebåndet er blødt, men alligevel fast nok, med en silikone snor på indersiden for at blive siddende på plads. Batteriet kan bæres komfortabelt på pandebåndet eller holdes varmt i lommen for at spare batteriets levetid ved brug af den medfølgende tekstilforlængelsessnor.
Trail Runner Free 2
Vælg den grundlæggende version; Trail Runner Free 2, hvis du ikke løber dagligt, men stadig værdsætter lang brændetid. Lampen er drevet af 3 AAA-batterier, men er også kompatibel med det genopladelige 1,25 Ah Hybrid-batteri, takket være den alsidige Hybrid-batterikasse.
Se mere

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Lysstyrke500 lumen
lyslængde80 m.
Batterier3 AAA, Li-Po Ah genopladelig, 1,25 Ah
VandtætIPX5
Filters
Sort
display