90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Børnesko

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Salomon Alphacross Blast J

Letvægts trailsko til juniorer - Superlet og skridsikker
549,00 kr.

Vaude Kids aquid

Hybrid sko til børn
549,00 kr.

XA Pro V8 CSWP Junior

Trailsko til børn
649,00 kr. 435,00 kr.

CMP Rigel Low Sko Til Junior

Solide sko til vandring eller hverdag.
699,00 kr. 499,00 kr.

Salomon Alphacross Blast CSWP J

Junior trailsko
599,00 kr.

Viking Akkarvik Mid WP Juniorstøvle

Vandrestøvle til juniorer
799,00 kr. 499,00 kr.

Viking Crude Low WP

Vandtæt og åndbar sko til mindre eventyrer...
549,00 kr. 399,00 kr.

Viking Nator Low GTX Boa

Genial børnesko - helt enkelt
899,00 kr. 699,00 kr.

Viking Oppsal Low GTX Boa JR.

Let juniorsko med Goretex og Boa lukning.
899,00 kr. 599,00 kr.

Viking Tind Mid GTX

Vandtæt og åndbar støvle til juniorer
899,00 kr. 649,00 kr.

Zig Zag Wranden Kids Boot WP

Cool Vinterstøvle
699,00 kr.

ZigZag Docheet Kids Outdoor Shoe WP

Vandtæt juniorsko
599,00 kr. 399,00 kr.

Fokus på komfort og optimal fodstøtte: Se vores vandtætte sneakers til børn 

Velkommen til Friliv – her træder du ind i en verden af børnesko, hvor du kan være sikker på at kvalitet og komfort går hånd i hånd.

For når vi taler om børnesko, er én ting, at de skal være vandtætte eller vandafvisende – men disse egenskaber er så godt som ligegyldige, hvis ikke skoen også er behagelig for barnet at have på. Du kender det fra dig selv, at sko som gnaver, sidder dårligt eller gør ondt efter længere tids gang kan være noget så generende. Og derfor er én ting sikker: En god, vandtæt sneaker eller støvle til børn skal være komfortabel og have den rette støtte til foden. Vi har derfor samlet et udvalg af vandtætte børnesko, der lever op til alt dette og sikrer, at dine børn uanset alder kan udforske verden med tørre og glade fødder.

Gode råd, når du skal købe en vandtæt sneaker til dit barn

Børn vokser som bekendt hurtigt, så sørg for at købe de vandtætte sneakers til dit barn en lille smule store i størrelsen. De må dog ikke være for store, for så er de ubehagelige at gå rundt i. Det bedste råd er, at lade dit barn prøve skoene, og se, hvilken størrelse der virker til at være mest komfortabel.

Men når jeg handler online, kan jeg jo ikke lade mit barn prøve skoene, tænker du måske. Det er selvfølgelig også helt korrekt. Derimod har du den fordel, at du kan tage dig tiden til at måle dit barns fod derhjemme for at sikre den rigtige størrelse. Hvis ikke der fremgår en størrelsesguide på skoene, du har øje på, er du mere end velkommen til at skrive til os her eller ringe på tlf. 60 75 06 00. Vi hjælper dig hellere end gerne med at finde den rette størrelse.

Her finder du de bedste vandtætte børnesko

Som forælder er det en velkendt følelse at ønske det bedste for sit barn. Derfor møder vi også tit kunder, som udtrykker et behov for at finde vandtætte børnesko, hvor det er egenskaber som støtte og komfort, der er førsteprioritet, mens udseende og design kommer i anden række. I vores omfattende udvalg kan du finde gode, vandtætte sko til børn, der vigtigst af alt er gode at gå i, og som giver fødderne den plads, de har brug for. 

Når du udforsker vores sortiment af vandtætte børnesko, vil du opdage, at vi hos Friliv ikke kun prioriterer kvaliteten af skoene, men også deres alsidighed og evne til at følge med børnenes oplevelser. Vi mener, at det rigtige fodtøj ikke kun skal kunne beskytte fødderne, men også støtte og tilskynde til leg og udforskning i det fri. Så dyk ned i udvalget af vores vandtætte sko til børn og find det par, der kan være med til at sikre, at dine børn bevæger sig ud på eventyr i sko, der er lige så unikke som dem selv.

Filters
Sort
display