90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Regnsæt

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Didriksons Grit Regnsæt Mens

Højt vansøjletryk - høj komfort
1.399,00 kr. 599,00 kr.

Helly Hansen Dubliner Regnsæt - Herrer

Helly Hansen vandtæt og åndbart regntøj
1.799,00 kr. 999,00 kr.

Helly Hansen Seven J Regnsæt

Helly Hansen vandtæt, vindtæt og åndbart regnsæt
1.699,00 kr. 999,00 kr.

Rain Poncho

Travelsafe engangs regnjakke
19,00 kr.

Regnsæt til mænd, til en god pris

Vi har meget regn i Danmark - vi hjælper dig med at være tør hele tiden.
Hele sæt til gode priser og i den rigtige kvalitet. Gør en god handel i dag og få sættet hurtigt leveret hjem fra et tørt postbud. Han købte nemlig i går.
Regnsæt er bare nødvendigt, for vi kommer ikke udenom, at det regner meget i Danmark. Faktisk er der i gennemsnit 179 regnvejrsdage om året, som gennemsnitligt leverer 765 mm. Regn! Det svarer til 765 liter vand pr. Kvadratmeter, hvis det blev fordelt jævnt udover hele landet! Det er faktisk en hel del vand, men der findes jo ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Skal du have regntøj, hvorfor så ikke slå to fluer med et smæk og køb et regnsæt?

Med et regnsæt får du både et par regnbukser og en regnjakke i samme køb. På trods af at der ikke er så mange muligheder, så er der faktisk penge at spare.

Hvad betyder vandsøjletryk?

Vandsøjletryk siger noget om vandtætheden af stoffet og måles i milliliter vand stoffet kan modstå pr. kvadratmeter stof. Jo højere vandsøjletryk regnsættet kan tåle, jo mere vandtæt er det. Det skal faktisk være højere end 2.000 mm. før man kan kalde det vandtæt. Men det er ikke ensbetydende med, at vandet ikke kan trænge igennem. Det er afhængigt af hvor meget det regner. Derfor skal du vurdere, om du skal ud og gå lange regnvejrsture eller om det kun er i nødsituationer du vil bruge det.

Jo mere vandtæt det er, des mindre åndbart er det. Overvej derfor om du skal bruge regnsættet til maraton eller til en rolig aktivitet som f.eks. styre et skib i dårligt vejr. Typisk på en vandretur med skiftende vejr og rimelig høj aktivitet i form af vandringen med oppakning vil det være tilstrækkeligt med et sæt hvor vandsøjletrykket ligger ca. 5.000. Her vil der typisk også være en god åndbarhed. Du kan selvfølgelig opleve et regnsæt eller outdoortøj generelt, som har et højt søjletryk og en super god åndbarhed. Så skal du dog typisk have den store pung frem.

Valg af regnsæt

Når du skal vælge regnsæt, så tænk på hvad dit aktivitetsniveau er. Er det højt eller lavt og forventer du meget kraftig regn eller blot en byge, som skulle gå hen og overraske dig. Samtidig er der også overvejelserne om vægt og pakkestørrelse, som bestemt ikke er uvæsentligt hvis du skal have regnsættet med på vandretur.

Filters
Sort
display