90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Silva Trail Runner Free 2 Hybrid

Pandelampe med 500 lumen.

Mærke: Silva
Tilgængelighed: På lager
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
899,00 kr.
719,20 kr.
decrease increase

Trail Runner Free 2 Hybrid er en komfortabel og letvægts pandelampe til alle, der elsker at løbe. Dens funktioner og lysstråle er optimeret til løberens behov. Free 2 Hybrid leveres med et genopladeligt hybridbatteri (1,25 Ah/4,6 Wh) og hybridbatteriets etui.
Alle Trail Runner Free-lamper har strømkablet integreret i pandebåndet. Vi kalder det Free Technology - en behagelig pandelampeoplevelse uden forstyrrende kabler eller sammenfiltrede ledninger. Ingen besvær - Bare frigiv energien.
Hybridbatteriets etui inkluderet.
Hybridbatteriets etui kan bære enten det medfølgende Silva genopladelige hybridbatteripakke eller 3 x AAA-batterier (medfølger ikke). Det betyder, at du kan bruge AAA-batterier som backup, hvis du løber tør for strøm i den genopladelige. Etuiet har brugervenlige overflader og har en integreret rød baglygte, der tilføjer ekstra synlighed. Trail Runner Free 2 Hybrid leveres med den genopladelige 1,25 Ah (4,6 Wh) hybridbatteripakke - designet til brug med hybridbatterietuiet. Dette kompakte batteri er det perfekte valg, hvis du vil have en letvægtsløsning. Batteriet har integreret batteriindikation og kan oplades overalt ved hjælp af det medfølgende USB-kabel.
Tilpasset lysfordeling.
Med 2. generation af Trail Runner Free er kølingen blevet optimeret med en mere kraftfuld køler, der giver lampen mulighed for at producere op til 550 lumen (afhængigt af batteritype), samtidig med at den bevarer sin komfort og lave vægt. Vores ultraløbere har været en vigtig del af designprocessen, og Trail Runner Free 2-serien er lavet til at løbe i enhver henseende. Alle tre pandelamper i denne serie har Silva Intelligent Light. Dette betyder, at du får en dobbelt lysstråleteknologi i din pandelampe, med lysindstillinger der er perfekte til løb. Vores unikke kombination af en langtrækkende spotlight og en tæt flodlys resulterer i mindre hovedbevægelse, bedre kontrol, forbedret balance, mindre træthed og højere hastighed.
Komfort i hver detalje.
Trods fokuset på teknologiske gennembrud, har vi ikke glemt vigtigheden af vægtoptimering. Hvert eneste dele af denne pandelampe er blevet komprimeret, og selve pandelampen vejer kun 61 gram (ekskl. batterier). Pandelampen er perfekt afbalanceret, med nemme justeringer og et fladt, blødt tekstilforlængerledning, der ikke filtrer sammen. Pandebåndet er blødt, men alligevel fast nok, med en silikone snor indeni for at blive på plads. Batteriet kan bæres behageligt på pandebåndet eller holdes varmt i lommen for at spare batterilevetid ved hjælp af den medfølgende tekstilforlængerledning.
Trail Runner Free 2 Hybrid
Vælg Free 2 Hybrid med hybridbatterietuiet og Silva genopladelige hybridbatteripakke, hvis du har planer om at bruge din pandelampe regelmæssigt til træningssessioner.
Se mere

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Batterier1,25 Ah , 3 AAA
Lysstyrke560 lumen
lyslængde80 m.
VandtætIPX5
Filters
Sort
display