90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Vindjakker

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Fusion S1 Løbejakke

Åndbar og vindtæt løbejakke
849,00 kr.

Fusion S2 Løbejakke

Lun og lækker løbejakke
1.599,00 kr.

MINIMUS NANO PULL-ON

Ultra letvægts pull on
1.300,00 kr. 1.099,00 kr.

Montane Litespeed jacket

Letvægts windstopper
699,00 kr. 569,00 kr.

Vaude Mens Air Pro Jacket

Cykeljakke til den seriøse cykelrytter
899,00 kr.

Vaude Mens Escape Light Jacket

Allround letvægtsjakke
999,00 kr.

Vindjakker og veste til løb og sport

Vindjakker til løbeturen og andre sportslige aktiviteter
De letteste vindjakker på markedet. Både til løb, cykling eller til ekstra mellemlag på de allerkoldeste dage om året. Køb nu og få leveret hurtigt.
Vindjakker er som navnet tydeligt antyder jakker som beskytter mod vind og så gør de faktisk ikke så meget andet. Det er meget lette og tynde jakker specielt lavet til at beskytte sportsfolk mod vind under træning. Jakkerne er udviklet til brug ved sportsaktiviteter og er derfor ofte meget åndbare. Af og til med svedtransporterende for.

Vindjakken holder vinden ude

Selvom en vindjakke ikke gør mere end at holde vinden ude, er det fantastisk hvor stor en forskel det kan gøre. Når dine muskler arbejder, bliver meget af energien til varme. For ikke at overophede sveder kroppen for at køle sig af. Men bliver du udsat for vind vil du ofte blive afkølet for meget og begynde at fryse. Specielt ved løb og andre sportslige aktiviteter i de kolde måneder. Eller hvis man skal stå stille et øjeblik kan man hurtigt blive kold.

Hos Friliv.dk fås de både som langærmede jakker, men også som vest. Vesten holder kroppen fri for vind mens du har stor bevægelsesfrihed med dine arme. Selvom vindjakker primært er til for at holde vinden ude, har vi også jakker som er vandafvisende. Du kan ikke regne med at blive holdt tør i silende regn. Ved mildt regnvejr eller en stille byge vil du dog stadig holde dig tør.

Filters
Sort
display