90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Dame vandresko

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

CMP Krhokus WP shoes Women

Italiensk design med 3D detalje
999,00 kr. 599,00 kr.

Haglöfs L.I.M FH GTX Low Women - outlet

Letvægts vandresko til kvinder
1.199,00 kr. 629,00 kr.

Hanwag Torsby Low SF Extra LL Lady

Stilfuldt og holdbar vandresko til kvinder
1.899,00 kr. 1.099,00 kr.

Helly Hansen Stalheim Hellytech® Women

En vandresko som både er vandtæt, behagelig og miljøvenlig.
1.199,00 kr. 699,00 kr.

Helly Hansen Woman HP Ahiga Evo 5

Optimeret ydeevne til sejlentusiaster og hverdagseventyrer
1.099,00 kr. 699,00 kr.

Merrell Wildwood Aerosport Women

Åndbar vandresko med luftigt net
899,00 kr. 299,00 kr.

Salomon Cross Over 2 GTX W

Let og stabil vandresko fra Salomon - Godt greb i terrænet og vandtæthed følger med.
1.199,00 kr. 799,00 kr.

Salomon Supercross 4 GTX W

Superlet trailsko til kvinder
1.249,00 kr.

Salomon Supercross 4 W

Letvægtig trailsko uden membran.
1.099,00 kr. 799,00 kr.

Salomon Ultra Flow W

Løbesko til terræn med god absorbering
1.099,00 kr. 699,00 kr.

Salomon X Ultra 360 GTX W

Let, vandtæt og åndbar vandresko i klassisk Salomon stil - høj klasse!
1.299,00 kr.

Salomon X Ultra 360 W

Støttende, let og åndbar vandresko til kvinder
1.299,00 kr.

Salomon X Ultra 4 W - outlet

Vandresko med høj komfort og åndbarhed.
1.099,00 kr. 599,00 kr.

Salomon Xa Pro 3d V9 GTX W

All-terrain vandre-/løbesko med vandtæt membran
1.449,00 kr. 997,00 kr.

Salomon XA Pro 3d V9 W

Åndbar trailsko med høj komfort og lækre detaljer
1.299,00 kr. 899,00 kr.

Scott Kinabalu 3 GTX Women

Komfortabel, let og elegant sko til løb og vandring
1.399,00 kr. 899,00 kr.

Scott W Supertrac 3 GTX

Let sko med godt greb - vandtæt, åndbar og yderst komfortabel
1.199,00 kr.

Teva Outflow CT Women

Hurtigtørrende vandresandal med lukket snude.
999,00 kr.

CMP Rigel Low Vandresko Q

Let, vandtæt og åndbar sko til hverdag og vandring
999,00 kr. 499,00 kr.

Endurance Hansou Vibram WP

Unisex Vandresko
1.199,00 kr. 399,00 kr.

Green Comfort Track N Trail Women

Vandtæt og bæredygtig outdoor-sko
1.099,00 kr. 999,00 kr.

Haglöfs Ridge GT Women

Vandresko i læder - fuldt vandtætte og med optimal støtte
1.399,00 kr. 999,00 kr.

Haglöfs Ridge Low Women

Lædersko til hverdag og vandring
1.299,00 kr.

Haglöfs Skuta Low Proof Eco Women

Vandresko til kvinder
1.099,00 kr. 729,00 kr.

Pasform er afgørende, når du skal vælge en god travesko til damer

Når det drejer sig om vandresko – eller et par gode travesko til dame, som vi også kan kalde dem – er pasformen helt afgørende for, hvor længe du kan have skoene på og sikre en behagelig oplevelse for dine fødder. Du kender helt sikkert scenariet: I er afsted på en fantastisk vandretur, udsigten er betagende og det eneste, du skal tænke på, er at sætte den ene fod foran den anden og tage næste skridt. Men … Skoene klemmer ved tåen eller gnaver i hælen (i værste fald begge dele), og smerten er alt, hvad du kan fokusere på. Det er bare så ærgerligt, at det er et forkert valg af sko, som ender med at ødelægge hele oplevelsen.

Lad os derfor understrege, at pasform er vigtigt, når du vælger sko. Ved køb af trekking-sko til dame skal du sørge for, at skoene sidder fast om hælen – din fod skal ikke kunne svubbe ind og ud af hælkappen, og samtidig med dette skal du sikre dig, at dine tæer har luft omkring sig. Og det er vigtigt med plads i snuden af skoen, for vi ved, at fødderne har det med at udvide sig lidt, når de er i aktion.

Vi er her for at hjælpe

Hos Friliv forstår vi vigtigheden af den rette pasform, og vores friluftseksperter sidder klar til at hjælpe dig med at finde dine perfekte damevandresko. Så vil du være sikker på, at du får et par gode, komfortable vandresko, der kan gøre de mange skridt til en leg, skal du tage fat i os. Kontakt os på telefon 60 75 06 00 eller send en mail til os på frilivdk@friliv.dk. Du kan også kigge forbi vores fysiske butik i Støvring for personlig vejledning. 

Vandresko til kvinder fra de bedste mærker

Når det handler om vandresko, går vi kun efter det bedste. Vi tror på, at hvert skridt skal være behageligt og sikkert, og derfor tilbyder vi et udvalg af vandresko til kvinder fra nogle af de mest pålidelige mærker. Fra den robuste pålidelighed af Merrell til den skandinaviske kvalitet af Haglöfs – fra Salomons teknologiske innovationer til Hanwags klassiske håndværk. 

Dyk ned i vores udvalg af vandresko, som er håndplukkede til kvinder, der ikke går på kompromis med deres eventyr – vi har gjort vores absolut bedste for at imødekomme enhver vandrers behov og præferencer.

Vi har skoene, når du leder efter letvægtsvandresko til damer

Når hvert gram tæller, og du ønsker at føle lethed på hvert skridt, er letvægtsvandresko til dame svaret. Hos Friliv forstår vi behovet for let, åndbart fodtøj uden at gå på kompromis med støtte og holdbarhed, og derfor har vi naturligvis sørget for lette vandresko i vores sortiment. Uanset om du er på en dagstur eller skal på flere dages eventyr i det fri, vil du kunne finde en letvægtsvandresko til dame som sikrer, at du kan bevæge dig hurtigt og ubesværet gennem varieret terræn.

Hold fødderne tørre med vandtætte vandresko til damer

Vandtætte sko er et must i et land, hvor det regner så meget, som det gør i Danmark. Vores omfattende udvalg inkluderer sko til enhver aktiv livsstil, lige fra entusiastiske vandrere til dem, der kræver pålideligt fodtøj til dagligdagen eller arbejdsdagen. Hvad dit behov måtte være, har vi vandtætte sko, der matcher din livsstil og holder dine fødder tørre, uanset hvor eventyret fører dig hen.

Vedligeholdelse af vandtæt fodtøj

At vedligeholde vandtæt fodtøj er blot en lille ting, der skal gøres en gang imellem, for at du får det optimale ud af fodtøjet. Der er naturligvis forskel på, hvordan vandresko skal behandles, afhængig af om overdelen er af læder eller tekstil.

Er der en membran i skoene, er det typisk den, der holder skoene tætte. Membranen kan du ikke gøre meget ved, idet den sidder lamineret bag et yderlag af læder eller nylon og et inderlag af tekstil, der beskytter den indefra. Så længe membranen er hel, er skoen tæt.

Hvis dine sko har en nylon yderside, kan du sprøjte dem med en DWR-behandling for at bevare deres oprindelige vandafvisende egenskaber. Det er vigtigt at bemærke, at det ikke er muligt at gøre ikke-vandtætte sko vandtætte. En DWR-behandling som fx den fra Granger’s kan gøre overfladen af skoene mere modstandsdygtig overfor vand og snavs, samtidig med at de forbliver åndbare. Det påvirker dog ikke skoens vandtætte egenskaber, så længe membranen forbliver intakt – og det gør den i lang tid.

Et par vandresko i læder skal naturligvis holdes ved lige med læderfedt, der blødgør læderet og holder skoene smidige og flotte i længere tid. Et par lædersko kan også sagtens have en vandtæt membran indeni.

Her finder du gode tilbud på vandresko til damer

Når vandreskoene kalder på en udskiftning, er Friliv stedet at finde et par nye. Og det behøver ikke engang være så stor en udskrivning, som du måske havde forberedt dig på. Vi har ofte gode tilbud på vandresko til dame og et udvalg med overkommelige priser fra topmærker, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Så gør dig klar til eventyret uden at bekymre dig om budgettet – hos os er god kvalitet inden for rækkevidde for enhver prisbevidst eventyrer.

Filters
Sort
display