90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Rygsække

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Vis per side

Cambelbak Women's M.U.L.E. Pro 14 100oz

Den Ultimative Hydreringsrygsæk til Eventyrlystne Kvinder
1.499,00 kr. 1.199,20 kr.

Camelbak Arete 14 50oz

Camelbak Arete 14 50oz – Den Lette Rygsæk med Stor Kapacitet
599,00 kr. 479,20 kr.

Camelbak Arete 18 med væskeblære

Vandrerygsæk i let og ergonomisk form med 1,5 liters væskeblære inkluderet
699,00 kr. 559,20 kr.

Camelbak ChillBak Pack 30

Camelbak ChillBak Pack 30 – Den Ultimative Køle- og Hydreringsløsning
2.799,00 kr. 2.239,20 kr.

Camelbak Circuit Vest 50oz

Løbevest i letvægtsudgave
799,00 kr. 639,20 kr.

Camelbak Cloud Walker 18 85oz

Daypack med alt det bedste udstyr og indretning. Inklusive væskeblære
899,00 kr. 719,20 kr.

Camelbak Fusion 3L Group Reservoir with Tru Zip W

Fusion 3L Group Reservoir with Tru Zip W
579,00 kr. 463,20 kr.

Camelbak Fusion 3L Reservoir with Tru Zip Waterproof Zipper

3 liters væskeblære til dig der vil have det bedste.
549,00 kr. 439,20 kr.

Camelbak M.U.L.E. 12 3 Liter

Camelbak M.U.L.E. 12 3 Liter – Overlegen Præstation og Hydrering på Farten
1.199,00 kr. 959,20 kr.

Camelbak M.U.L.E. 5 Waist Pack 50oz

Camelbak M.U.L.E. 5 Waist Pack 50oz – Kompakt og Hydreret på Farten
799,00 kr. 639,20 kr.

Camelbak M.U.L.E. Evo 3 Liter

12 liters cykelrygsæk med dejlig frihed - og en 3 liters væskeblære inkluderet
1.399,00 kr. 1.119,20 kr.

Camelbak Mini M.U.L.E. 50oz

Lille rygsæk med indbygget 1,5 liters væskeblære
599,00 kr. 479,20 kr.

Camelbak Quick Grip Chill Handheld, 21oz.

Håndholdt drikkeflaske til kortere løbe eller vandreture.
349,00 kr. 279,20 kr.

Camelbak Repack LR 4 Bæltetaske

Genialt tænkt bæltetaske med en 1,5 liters væskeblære inkluderet i prisen
699,00 kr. 559,20 kr.

Camelbak Sequoia 24

Særlig tilpasset den kvindelige anatomi
1.599,00 kr. 1.279,20 kr.

Camelbak Ultra Pro Vest 34oz

Optimal Komfort og Præstation med Camelbak Ultra Pro Vest
999,00 kr. 799,20 kr.

Camelbak Women's Circuit Vest 1,5 liter

Løbevest med 1,5 liters væskeblære inkluderet
799,00 kr. 639,20 kr.

Camelbak Womens Octane 9

Women's Octane 9 70oz
999,00 kr. 799,20 kr.

Camelbak Women's Ultra Pro Vest 34oz

Maksimeret Komfort og Præstation for Kvinder – Camelbak Women's Ultra Pro Vest
999,00 kr. 799,20 kr.

Deuter Aircontact Core 50+10

Komfortabel vandrerygsæk skræddersyet til outdoor-eventyr!
2.049,00 kr. 1.999,00 kr.

Deuter Aircontact Core 55+10 SL

Vandrerygsæk med ultimativ support
2.249,00 kr.

Deuter Aircontact X 60+15 SL

Den perfekte vandrerygsæk til kvinder, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet!
2.849,00 kr. 2.599,00 kr.

Deuter Attack 8 JR

Den ultimative rygsæk til unge eventyrere.
1.499,00 kr. 999,00 kr.

Deuter Compact 8 Junior

Den perfekte 8 liters rygsæk til unge, der elsker eventyr.
749,00 kr.

En rygsæk kan se ud på mange forskellige måder, ligesom den kan være designet til mange formål. Her på siden finder du outdoor-rygsække, der er skabt til eventyrlystne sjæle, der elsker at udforske naturen. Vores udvalg af rygsække kombinerer funktionalitet med smart design og har gode muligheder for opbevaring. 

Opdag naturen med vores kvalitetsrygsække

Er du vild med at hike eller vandre, hvor du får mulighed for at udforske de vilde og uberørte områder af naturen? Vores sortiment af kvalitetsrygsække er designet netop til dig. Vores rygsække kombinerer praktik med design, så du kan være sikker på, at du får de bedste betingelser for din oppakning. Uanset om du er på kortere ture eller længere vandringer, har vi den perfekte rygsæk til at bære dine eventyr; her er der plads til alt, hvad du behøver på din vej, og så er taskerne med god komfort, der sørger for, at hver udflugt bliver en fornøjelse.

Se vores udvalg af outdoor-rygsække

Hos Friliv tilbyder vi et bredt udvalg af outdoor-rygsække, der passer til en række forskellige eventyr og udendørs aktiviteter. Vi forstår, at valget af rygsæk er afgørende for din komfort og bekvemmelighed under turen, og derfor har vi nøje udvalgt rygsække, som kan dække alle dine behov.

Vores outdoor-rygsække varierer i størrelse, så du nemt kan finde den, der passer til din planlagte tur. Vores mindre rygsække, typisk mellem 20 og 30 liter, er ideelle til kortere udflugter eller dagsture – her får du tilstrækkelig plads til essentiel oppakning, og så er de lette at bære. Vores større rygsække er derimod designet til længere vandreture, hvor du får brug for mere plads til alverdens grej – derfor er rygsækkene i denne kategori oftest er 50 liter eller større. Ligeledes er der endnu mere fokus på komfort ved vores største outdoor-rygsække, da man er afsted i længere tid med mere oppakning, hvor komfort får ekstra betydning. Med disse rygsække mindsker du risikoen for en øm ryg, skuldre med gnavesår fra stropperne eller andet ubehag.

En rygsæk med mange rum er praktisk

Når du vælger en rygsæk, er det værd at tænke over, hvordan du bedst organiserer din oppakning. Vores udvalg omfatter rygsække med flere rum og lommer, så du nemt kan holde orden på dit udstyr og dine fornødenheder – for vi forstår om nogen vigtigheden af at have alt lige ved hånden, når du er ude i naturen eller på farten. Nem adgang til dine ejendele er altså altafgørende, for hvem gider ærlig talt at skulle rode rundt i en uorganiseret bunke i tasken for at få fat på det, du har brug for i øjeblikket. Når du tjekker vores sortiment af rygsække, vil du derfor kunne finde forskellige modeller, som giver dig mulighed for at opdele og organisere dit udstyr med lommer til alt fra drikkesystemer, vandflasker til regntøj, lommelygter og elektronik. Måske har du brug for at have din bærbare computer eller en tablet med? Eller hvad med kommunikationsudstyr i form af fx en radio, når du er på de længere vandreture? Flere af vores rygsække har specielle lommer til disse funktioner, og vælger du en taske med en computerlomme, er den naturligvis polstret, så din bærbare er godt beskyttet. 

Find den rygsæk, der matcher dine behov

Vi ved, at det er de små detaljer, der gør en stor forskel og som er udslagsgivende for valg af rygsæk. Blandt vores rygsækudvalg vil du derfor kunne finde mange forskellige modeller med smarte detaljer, der er tilpasset til forskellige formål. Uanset om du er på en kort vandretur, planlægger en længere hiking-rute eller blot har brug for en god kvalitetsrygsæk til din daglige cykeltur til og fra arbejde, har vi den rette løsning for dig, som rummer de funktioner, du ønsker i en god rygsæk. Vores rygsække kommer i forskellige størrelser og design, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

Holdbarhed, der tåler turen

Som det gælder for så meget andet, så hænger pris og kvalitet også sammen, når du er på udkig efter en god rygsæk. Jo højere en pris, desto bedre og mere holdbare materialer er der brugt til rygsækken. Men med det sagt har vi gjort meget ud af at samle et udvalg af outdoor-rygsække her på siden, som kan følge dig gennem de mest udfordrende eventyr. Uanset om du vandrer dybt ind i tætte skove eller bestiger bjergenes krævende stier, kan du altså stole på, at vores rygsække i alle prisklasser er designet til at klare mosten. Fælles for dem er, at de er konstrueret med materialer i grundlæggende god kvalitet, der gør, at taskerne kan holde til at blive brugt – der går med andre ord ikke en skulderrem løs efter en lang hike, hvor du har gået med en stor og tung oppakning.

Apropos holdbarhed har vi også praktisk tilbehør, der kan opgradere din rygsæk, som fx vandtætte overtræk for at beskytte dit indhold mod regn og fugt. Og hvorfor overhovedet risikere at din rygsæk bliver gennemblødt i regnen, når du kan undgå det med vores smarte ekstraudstyr? Forbered dig så godt du kan på det herlige skandinaviske klima og tjek vores regnslag til rygsække ud, så du bliver klar til dine udendørs eventyr uanset hvordan vejret bliver.

Køb en rygsæk, som er designet til eventyr

Med smarte lommer og rum, der passer til alt fra vandflasker til soveposer, har du nem adgang til alt, hvad du behøver på farten. Hvem siger, at outdoorudstyr ikke kan have et supercool udtryk? Rygsækkene i vores udvalg er designet, så du ser godt ud, uanset hvor stien fører dig hen med din følgesvend på ryggen.

Slut dig til de mange tilfredse outdoor-entusiaster, der allerede har gjort vores kvalitetsrygsække til en fast del af deres eventyr. Uanset om du er en erfaren vandrer eller nybegynder i det fri, har vi den perfekte rygsæk til dig. Bestil din kvalitetsrygsæk i dag, og kom ud i naturen med det samme!

Har du brug for hjælp? Så er vi klar 

Vi deler din kærlighed til naturen og ønsker at styrke dine eventyr med det bedste udstyr. Hos Friliv er vi dedikerede til at levere førsteklasses udstyr til dine udendørsoplevelser, og vores engagement er uovertruffent.

Vores eksperter i friluftsudstyr sidder altid klar til at assistere dig med at vælge det rette udstyr. Uanset om du har brug for vejledning om valg af en passende rygsæk eller andet udstyr, er vi her for at hjælpe dig. Du kan kontakte os på telefon 60 75 06 00 eller sende os en e-mail på frilivdk@friliv.dk. Vi er passionerede omkring alt, som har med outdoor og friliv at gøre, og guider dig gerne, så du er klar til at tage det første skridt mod dit næste store eventyr. 

Du kan altid besøge vores fysiske butik i Støvring eller også kan du udforske vores webshop her for at finde det perfekte udstyr til din næste udflugt. Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe rammerne for uforglemmelige øjeblikke under åben himmel.

Vi er her for at hjælpe

Filters
Sort
display