Adventure food Chili con Carne
Adventure Food Pasta ai Funghi
Adventure Food Pasta Bolognese
Adventure Food Vanilla Dessert
Firepot Chili con Carne med Ris - Reg
Firepot Chili con Carne med Ris - XL
Firepot Dhal og Ris med Spinat - Regular
Firepot Havregrød med Æble - XL
Firepot Havregrød med Banan - XL
Firepot Krydret Svinekød med Nudler - Regular
Firepot Kylling med Keema Karry - Reg
Firepot Kylling med Keema Karry - XL
Traditionelle retter, vegetarretter og mad til glutenallergikere.
Frysetørret mad er først og fremmest godt fordi det er let at lave. Kog vand på dit kogesæt eller på bål og tilsæt det i posen med den frysetørrede mad. Vent et par minutter, rør rundt og server måltidet for dig selv eller dine outdoorvenner.
Det lyder enkelt, det er hamrende simpelt og smager fint. Du skal naturligvis finde dine egne favoritter, og til at starte med er du velkommen til at ringe eller skrive til os for at høre hvad vores favoritter er.
Det kræver ikke den store gourmand at tilberede frysetørret mad, men et par fif kan gøre oplevelsen endnu bedre, lettere og måske lidt billigere.
Skal du afsted med en større gruppe, kan det nogle gange være lidt bekosteligt at skulle have frysetørret mad med til alle måltider. Men det er nu engang det enkleste og du skal ikke bære på ret meget, for at have mad til mange dage til mange mennesker. Så det er en foretrukket spise på fjeldture fx.
Portionerne er typisk ret store og vælger man så dobbelt portionerne skal der ikke tilsættes ret meget for at flere mennesker kan leve af sådan en ret. Det er normalt blandt spejdere, at en gruppe på fire kan få et godt måltid ud af én dobbeltpose med frysetørret mad. Er madens grundingrediens ris, tilsættes lidt ekstra ris, og er den pasta tilsættes lidt ekstra pasta. Måske er der en skive rugbrød i overskud fra frokosten, så der kan komme lidt andet smag til måltidet.
Et andet godt fif er naturligvis at bruge naturens eget spisekammer. Find æbler, nøder og bær når der er sæson for det og tilsæt det til måltiderne og giv dig selv en autentisk smagsoplevelse.
Et sidste godt fif kan være at medbringe en krydderikarussel. På den måde kan du med en lille vægt tilsætte smagsnuancer til måltiderne, der således bliver lidt mere velkendte og afvekslende i smagen. Frysetøttet mad er som regel godt krydret, men mange oplever det som meget ensartet i smagen, uanset om man har valgt forskellige retter til hvert aftensmåltid. Med lidt krydderi bliver måltidet rigtigt lækkert.