90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Trangia 25-21 UL_Duossal Stormkøkken

Aluminium og stål i forening

Mærke: Trangia
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.079,00 kr.
799,00 kr.
decrease increase

Trangia 25 - 21 Duossal er løsingen på manges udfordring når de tidligere har skulle vælge mellem aluminium og stål.

Valget har været særdeles aktuelt for mange, fordi aluminiumen har store fordele i at være lettere end stål og bedre varmeledende. Altså har man skullet bære på mindre og bruge mindre gas eller sprit til at varme maden med.

Dem der tidligere har valgt stålgryderne har gjort det af 2 årsager. Dels er de langt mere slidstærke og dels har maden dybest set ikke godt af at bliver tilberedt i aluminiums gryder. Særligt er det et problem hvis du vil tilberede eller opbevare syrlige madvarer i gryden.

Nu kan du få det hele i ét sæt, uden at du skal bære for meget, hverken i vægten i af Trangiasættet eller i vægten af det gas eller sprit du skal bære med.

Denne version af sættet er det traditionelle sæt - Trangia 25 - 1 - også altså med gryder og pande i en kombination af aluminium og stål. Det vil sige at der medfølger for det første de 2 vindskærme, en øvre og en nedre. De sættes sammen til at blive til et stormkøkken, hvor du så kan placere en af de 2 gryder der følger med på henholdsvis 1,5 og 1,75 liter. Panden kan du naturligvis også sætte på sættet og stege en sild hvis du vil det, eller du kan vende panden om og bruge dem som låg. Deraf i øvrigt navnet en lågpande.

Så medfølger der en spritbrænder med skruelåg og regulator, så du kan styre temperaturen i spritforbrændingen en smule.
Slutteligt er der et håndtag med og en rem du kan sætte omkring hele sættet, til at holde det hele samlet.

Der er to tilkøb du bør overveje. Dels kan der sættes en gasbrænder i sættet i stedet for spritbrænderen. Det gør det hele langt lettere - dels at bære på, idet du ikke skal have flere liter sprit med, dels at bruge idet det er langt hurtigere at få maden tilberedt og ikke mindst i rengøringen. Med en gasbrænder og en kvalitetsgas har du så ren en forbrænding at gryderne ikke soder til og dermed er stort set rengøringsfri på ydersiden. Det kan man ikke just sige hvis du bruger sprit.

En anden overvejelse som tilkøb er Nylonposen, så du kan have sættet pakket inde, istedet for blot at have remmen omkring. Det gør det noget sjovere at putte Trangia-sættet ned i rygsækken, hvis du har det pakket inde først.

Produkt specifikationer
Materialer
MaterialerUltraLight aluminium, Stainless steel
Størrelser og omfang
Vægt1130 gram
Filters
Sort
display