Søg

Zirkon 5bp

Tentipi lavvu - Kan leveres fra foråret 2023
Mærke: Tentipi
Leveringsdato: 2-4 uger
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
12.999,00 kr.
decrease increase
Zirkon 5bp fra Tentipi er den mindste og letteste i serien af superhyggelige og funktionelle lavvuer, produceret lige på kanten af polarcikrlen i Nordsverige.

Lavvuerne er syet i et blandet materiale af åndbart bomuld og polyester, der giver et helt anderledes behageligt indeklima end de mere traditionelle nylon letvægtstelte. Materialet er ligeledes egnet til at du kan tænde åben ild i lavvuen, ligesom den er forberedt til at have en brændeovn installeret.

Zirkon 5bp er ikke overraskende til 5 personer der kan sove i den. Dermed er den ikke egnet til dig der skal på letvægtstrekking, men en samlet vægt på 1,3 kg. pr. person er heller ikke voldsomt og dermed er lavvuen egnet til dig der skal på kano eller måske cykelferie og gerne vi have samernes traditionelle hygge med - kombineret med mulighed for at lave god varme indendøre.
Lavvuen er let at sætte op - Tentipi skriver det tager 3 minutter, hvilket virker meget realistisk. Den har vist sig enorm stabil i selv hårde vinde og så er der myggenet inkluderet, selv hvis ikke du har inderteltet med.
Tentipi har brugt deres eget patenterede In-Tent Vent ™-system, der giver et bedre indeklima og god mulighed for at få frisk luft ind i teltet.

En glimrende ferielavvu - et godt alternativ til spejdernes patruljetelte og i det hele taget en hyggelig ramme om en god ferieoplevelse.

I friliv.dk har vi meget stor erfaring i brug af lavvuer, både i vores virke indenfor spejderbevægelsen, men i lige så høj grad fra privateferier og til noget så specielt som teambuilding og strategiseminarer i en lavvu. Har du spørgsmål til valg af lavvu eller mangler du gode ideer, er det hjerteligt vekommen til at ringe eller skrive til os.
Produkt specifikationer
Technical details
MaterialerBomuld / Polyester, Cotpolmex C
ÅndbarJa
Højde230,00 cm
Diameter380,00 cm.
Mål sammenpakket, diameter24,00 cm.
Mål sammenpakket, længde56,00 cm.
Vægt10000,00 gram
Antal indgange1
Areal7,30 m2
Filters
Sort
display