Søg

Yeti Tension Brick 400

Rektangulær dunsovepose
Mærke: Yeti
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.399,00 kr.
1.799,00 kr.
decrease increase
Fra den ukronede dunkonge Yeti til alle der gerne vil sove lunt udendøre, og have masser af god plads inde i soveposen.

En rektangulær sovepose er genial til mange ting og Tension Brick 400 fra yeti er ingen undtagelse. Naturligvis er der god plads i soveposen når du skal sove, hvilket i sig selv er en god ting.
Derudover kan soveposen lynes op på hele 2 sider og dermed blive til ét stort strandtæppe - eller det tæppe der bliver spredt ud i teltet på en regnfuld overliggerdag på fjeldet.
Yeti er rigtigt gode til at tænke ud af boksen og lave små geniale løsninger der ikke er set før. På denne sovepose har de lavet en hætte der er fastgjort med velcro, således det kan tages af hvis man vil lyne 2 soveposer sammen. På den måde er man fri for at tænke på at have 2 forskellige soveposer, for at kunne lyne dem sammen og begge 2 have en hætte til rådigehd. Det er jo ret smart!

Den firkantede dunsovepose har en lille netlommen inde i posen, således en telefon kan ligge lunt og sikkert derinde og ikke blive væk i løbet af natten.

Tension serien af soveposer er lavet med ægte Yeti-dun i en fantastisk høj kvalitet fra deres egne dunfarme. De ligger i Europa og garanterer dun fra gæs der har haft det rigtig godt og blevet behandlet som vi gerne vil have de skal behandles. Så sover vi også godt om natten af den grund!
Produkt specifikationer
Technical details
Vægt990,00 gram
Vaskemaskine30°C
TørretumblerTørretumbles med tennisbold
Comforttemperatur kvinder5,00 grader celsius
Comforttemperatur herrer-1,00 grader celsius
Extrem temperatur-16,00 grader celsius
Dunblanding90/10
Fillpower600+
Længde M222,00 cm.
Længde L236,00 cm
Længde XL250,00 cm.
Bredde ved skulder M.77,00 cm.
Bredde ved skulder L.81,00 cm.
Bredde ved skulder XL.81,00 cm.
Filters
Sort
display