90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Viking Zing Warm WP 1V

Vandtætte sneakerstøvler til vinter

Mærke: Viking
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
679,00 kr.
449,00 kr.
decrease increase

Tag kampen op imod kulden med stil og komfort ved hjælp af Zing Warm fra Viking. Støvlens moderat høje skaft er udstyret med en praktisk rem øverst samt en lettilgængelig strop, der gør det enkelt at tage støvlen af og på. Refleksdetaljer er inkorporeret for at øge synligheden under dunkle himmelstrøg.

Støvlens moderne og robuste mellemsål, fremstillet af gummi, arbejder i harmoni med ydersålen af gummi for at sikre en solidt forankret fodstilling. Indvendigt sørger en vandtæt membran sammen med et varmt for, for at holde fødderne varme og tørre hele dagen igennem. Og med mulighed for maskinvask ved 30 grader, vil Zing Warm WP bevare sin elegante fremtoning gennem hele sæsonen.

Zig fra Viking er let at komme i, da den åbner sig godt, blot med velcrostroppen. De snører der er synlige på overdelen er elastiske og sikrer at den netop et let at komme i og sidder god til foden i løbet af dagen.

Bunden er klassisk urban outdoor, der er skridsikker til de fleste underlag, men dog ikke så skridsikker som en vandrestøvle er.

Virkelig elegant støvler på et funktionelt højt niveau.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
MellemsålEva mellemsål
SlidsålGummi slidsål
MembranJa
Filters
Sort
display