90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Vaude Men's fluid full-zip pants ii s/s

Vaude Regnbukser til Mænd.

Mærke: Vaude
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.099,00 kr.
decrease increase

Beskyt dig mod regn og snavs med Vaude Men's Fluid Full-Zip Pants II S/S. Disse multifunktionelle regnbukser er vandtætte, vindtætte og åndbare, hvilket gør dem ideelle til diverse udendørs aktiviteter. Bukserne har et miljøvenligt design og er produceret uden brug af fluorstoffer (PFC).

Den klassiske 2-lags konstruktion med netfor gør det nemt at tage bukserne på og giver effektiv beskyttelse mod regn. Benvidden kan justeres med velcrolukninger, og bukserne har fuldlængde lynlåse i siderne. Vaude Men's Fluid Full-Zip Pants II S/S er behandlet med vandafvisende Eco Finish og er certificeret med det miljøvenlige Green Shape-mærke, som garanterer bæredygtige materialer og produktion.

Disse regnbukser har en række praktiske features, herunder forformede knæ, elastisk talje, justerbare bukseben med velcro-lukninger samt reflekterende elementer. De er velegnede til cykelrejser og andre udendørs aktiviteter som vandreture og trekking. Gør dig klar til eventyr i naturen med Vaude Men's Fluid Full-Zip Pants II S/S.

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til ar hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Vandsøjletryk 10.000 mm.
Vandtæt Ja
Åndbar Ja
Certificering Waude Green Shape
Materialer
Materialer Ceplex Active
Lynlås YKK® lynlåse i benene
Filters
Sort
display