90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Udlejningspakke Caminoen

Lej dig til en lun og yderst let dunsovepose med tilhørende silke-lagenpose til din Caminovandring

Mærke: Friliv
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
999,00 kr.
decrease increase

Giv dig selv de allerbedste forudsætninger for en yderst vellykket Caminovandring med en dunsovepose og tilhørende Silkelagenpose i topkvalitet.

I udlejningssættet indgår en Passion 3 sovepose fra de danske dun-eksperter fra Nordisk i Silkeborg. Soveposen er yderst let (ca. 500 gram), dejligt lun (Komforttemperatur omkring + 5 grader) og giver dig helt optimale betingelser for at sove godt natten igennem på herberger eller lignende på Caminoen. Med i sættet får du også en Silke lagenpose fra Sea to Summit der også giver dig et par grader i komforttemperatur og ellers bare forkæler kroppen på det ypperste med den blødest ro du kan forestille dig.

Lagenposerne bliver vasket hver gang de har været udlejet og også soveposerne vasker vi i vores eget dunvaskeri. Det er din garanti for et super hygiejnisk oplevelse, men også at du får en sovepose der rent faktisk kan leve op til den komfort og temperatur der er angivet af producenten.

En udlejningspakke har du til en tur på 14 dage. Således sender vi pakken til dig i ugen inden du skal afsted og forventer den retur i ugen efter du er kommet vel hjem igen.

Sættet kan også købes - den vejlende udsalgspris er ca. kr. 5300,-

Filters
Sort
display