90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

TrekN Eat Pasta Med Grøntsager

Frysetørret mad vegetar

Mærke: Trek N eat
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
119,00 kr.
101,15 kr.
decrease increase

Trek'n Eat pasta med grøntsager er en velsmagende og nem måltidsløsning, der er specielt designet til at imødekomme behovene hos eventyrlystne rejsende og friluftsentusiaster. Denne ret er ideel til at nyde på campingturen, vandreturen eller andre udendørsaktiviteter.

Retten består af lækker pasta med en blanding af sauterede grøntsager, herunder gulerødder, ærter og porrer. Den er krydret med en blanding af urter og krydderier, der giver en rig og fyldig smag. Retten er også beriget med vigtige næringsstoffer, herunder protein og kulhydrater, der giver energi til at holde dig i gang på dine eventyr.

Trek'n Eat pasta med grøntsager (PS1000) er let at tilberede - du skal blot tilføje kogende vand til posen, røre rundt og lad den trække i et par minutter. Når retten er færdig, kan du nyde den direkte fra posen eller hælde den i en tallerken.

Trek'n Eat pasta med grøntsager (PS1000) er en lækker og praktisk måltidsløsning til enhver friluftsentusiast, der ønsker at nyde en velsmagende og nærende ret, uanset hvor de er på deres eventyr.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Ernæringsværdi, fedt15,80 Gram pr. 100 gr.
Ernæringsværdi, protein11,60 Gram pr. 100 gr.
Ernæringsværdi, kj1778 Gram pr. 100 gr.
Ernæringsværdi, kalorier425 Gram pr. 100 gr.
Størrelser og omfang
Vægt240 gram
Filters
Sort
display