90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Trek´N Eat Chicken Tikka Masala m. Ris

Glutenfri ret - Frysetørret

Mærke: Trek N eat
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
114,00 kr.
96,90 kr.
decrease increase

Trek'n Eat Chicken Tikka Masala med ris er en lækker og velsmagende måltidsløsning, der er perfekt til Outdoorturen, vandreturen eller andre udendørsaktiviteter.

Retten består af saftige stykker af kylling i en cremet og krydret tomatsovs, der er fyldt med smag og krydderier. Serveret med ris, der er tilberedt til perfektion, er dette en fyldig og tilfredsstillende ret, der vil tilfredsstille din sult og lyst til en lækker og autentisk indisk ret.

Trek'n Eat Chicken Tikka Masala med ris er nem at tilberede - du skal blot tilføje kogende vand til posen, røre rundt og lad den trække i et par minutter. Når retten er færdig, kan du nyde den direkte fra posen eller hælde den i en tallerken.

Trek'n Eat Chicken Tikka Masala med ris er en velsmagende og praktisk måltidsløsning til enhver friluftsentusiast, der ønsker at nyde en autentisk og lækker indisk ret, uanset hvor de er på deres eventyr. Og med sin nemme tilberedning og lange holdbarhed er den også ideel til at have med på længere ture, hvor der er behov for en pålidelig og nærende madkilde.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Ernæringsværdi, fedt8 Gram pr. 100 gr.
Ernæringsværdi, protein17,20 Gram pr. 100 gr.
Ernæringsværdi1581 kj.
Ernæringsværdi, kalorier377 Gram pr. 100 gr.
Filters
Sort
display