90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Silva Trail Runner Free 2 Ultra

Pandelampe med forskellige lysindstillinger.

Mærke: Silva
Tilgængelighed: På lager
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.099,00 kr.
decrease increase

Trail Runner Free 2 Ultra er en komfortabel og letvægts pandelampe til alle, der elsker at løbe. Dens funktioner og lysstråle er optimeret til en løbers behov. Trail Runner Free 2 Ultra leveres med et genopladeligt 4,0 Ah (14,8 Wh) batteri samt et Hybrid batteri etui.
Alle Trail Runner Free lamper har strømkablet integreret i pandebåndet. Vi kalder det Free Technology - en behagelig pandelampe oplevelse uden distraherende kabler eller sammenfiltrede ledninger. Ingen besvær - Bare frigør energien.
Medfølgende Hybrid batteri etui
Det Hybrid batteri etui kan rumme enten det genopladelige Silva Hybrid batteri eller 3 x AAA-batterier (ikke inkluderet). Dette betyder, at du kan bruge AAA-batterier som backup, hvis du løber tør for strøm. Etuiet har et greb-venligt overflade og har en integreret rød baglygte - der tilføjer ekstra synlighed.
Medfølgende langdistancesbatteri
Udover det Hybrid batteri etui, der giver dig mulighed for flere batteri muligheder - kommer Trail Runner Free 2 Ultra med et genopladeligt, langvarigt 4,0 Ah (14,8 Wh) batteripakke, der sidder pænt i et blødt etui med flere fastgørelsesmuligheder. Det 4,0 Ah (14,8 Wh) batteri er perfekt til længere løbesessioner med lang brændetid. Batteriet har 4-trins batteriindikation og kan oplades overalt ved hjælp af den medfølgende USB-kabel.
Tilpasset lysfordeling
Med 2. generation af Trail Runner Free er kølingen blevet optimeret med en mere kraftfuld køler, der lader lampen producere op til 550 lumen (afhængigt af batteritype) samtidig med at bevare komfort og lav vægt. Vores ultra-løbere har været en vigtig del af designprocessen og Trail Runner Free 2-serien er skabt til at løbe i enhver henseende. Alle tre pandelamper i denne serie har Silva Intelligent Light. Dette betyder, at du får en dobbelt lysstråleteknologi i din pandelampe, med lysindstillinger der er perfekte til løb. Vores unikke kombination af en lang rækkevidde-spotlygte og en nærbelysning, resulterer i mindre hovedbevægelse, bedre kontrol, forbedret balance, mindre træthed og højere hastighed.
Komfort i hvert eneste detalje
Trods fokus på teknologiske gennembrud har vi ikke glemt vigtigheden af optimal vægt. Hver del af pandelampen er blevet komprimeret og enheden vejer kun 61 gram (ekskl. batterier). Selv når du bruger det medfølgende 4,0 Ah (14,8 Wh) langdistancebatteri sammen med Trail Runner Free 2 Ultra, vejer hele pandelampen stadig kun 160 gram. Pandebåndet er perfekt afbalanceret, med glidende justeringer og en flad, blød stofkabelforlænger, der ikke filtrer. Pandebåndet er blødt, men alligevel fast nok, med en silikone snor indeni til at blive på plads. Batteriet kan bæres behageligt på pandebåndet eller holdes varmt i lommen for at spare batterilevetid ved hjælp af den medfølgende forlængerledning.
Kør langt eller kør hurtigt
Vælg Trail Runner Free 2 Ultra, hvis du vil køre virkelig lange sessioner med det 4,0 Ah (14,8 Wh) langdistancebatteri. Med Free 2 Ultra får du også det Hybrid batteri etui, som kan bruges enten med 3 x AAA-batterier eller ved at supplere det med et Hybrid batteri (1,25 Ah/4,6 Wh).
Se mere

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Lysstyrke560 lumen
Batterier4.0Ah, USB-C ladekabel, inkluderet
lyslængde80 m.
VandtætIPX5
Filters
Sort
display