90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Tatonka Yukon x1 85+10

Stor trekking-rygsæk med X1 bæresystem

Mærke: Tatonka
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
3.399,00 kr.
decrease increase

Tag på episke trekking eventyr med Tatonka Yukon X1 85+10! Denne store og robuste rygsæk er designet til at bære tunge læs i lange perioder. Med en imponerende volumen på 85 liter, er denne rygsæk ideel til længere trekking ture og ekspeditioner, hvor omfattende udstyr er påkrævet. Den er også perfekt til backpacker ture.

Udstyret med det kraftfulde X1 Carrying System, er Yukon X1 85+10 designet til at bære belastninger på over 25 kilogram og er nu lettere takket være nye materialer. Det ergonomiske formede rygpanel og det tre-dimensionelle hoftebælte sikrer høj komfort og effektiv overførsel af vægten til bækkenområdet. Denne tilpasningsdygtige bæresystem gør det muligt at justere rygsækken til forskellige ryglængder.

Med en stor lynlåsåbning til hovedrummet tilbyder Tatonka Yukon X1 85+10 al den funktionalitet, du forventer fra en rygsæk i denne klasse. Den slidstærke Cordura materiale gør rygsækken særligt modstandsdygtig over for slid.

For mere sikkerhed på vilde eventyr er der monteret en RECCO reflektor på låget af rygsækken. Denne reflektor tillader redningsorganisationer at lokalisere savnede personer hurtigt i nødsituationer ved hjælp af RECCO helikopter detektorer. Reflektoren kræver ikke strøm eller batterier og behøver ikke vedligeholdelse.

Opdag verden med Tatonka Yukon X1 85+10 og få den ultimative trekkingoplevelse!

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til at hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
BrystremJa
HofteremJa
Materialer
Polstret skulderstropJa
MaterialerCordura 500 DEN,  T-Snow Crust
LommerSidelommer, Frontlomme med lynlås
Størrelser og omfang
Volume85+10 L.
Vægt3250 gram
Filters
Sort
display