90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Tatonka Yukon 70_10 Trekkingrygsæk

Robust og komfortabel rygsæk

Mærke: Tatonka
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.499,00 kr.
decrease increase

Tatonka Yukon 70 + 10 er en gammel kending i nye klæder - opdateret til højeste standard af rygsække.

Trekkingrygsæk du kan laste med op til 25 kg og som har et bæresystem der ikke sender ryg og lænd på tidlig pension men giver dig alle muligheder for at nyde naturen i stedet for at tænke på skavanker og slid.

Det er Tatonkas eget V2 bæresystem der er brugt til rygsækken og det er gennemtænkt og gennemtestet som kun de bedste bæresystemer er.
Det giver dig et bredt hoftebælte med en 3 dimensionel vægtoverføring, der gør det endnu mere behagelig at bruge netop en rygsæk som denne.
Ud over det suveræne hoftebælte er bæresystemet indrettet så du får alle muligheder for at spænde det til på ryggen, så det passer til dig.
Det er både i højden af hele bæresystemet, afstanden ind til ryggen, højden på skulderstropperne og højden på brystremmen - det hele kan tilpasses den enkelte.

Selve det store rum i rygsækken kan du komme til forfra, gennem en 3 dimensionel åbning der gør det lettere end nogensinde at pakke og holde styr på de små ting i det store rum. Derudover kan du naturligvis komme til rumme oppefra og nedefra gennem den lave frontåbning - helt traditionelt.

I toplommen er der er et rummeligt rum og et mindre rum nedenunder der indbyder til at have de små dokumenter du måtte have med.

Trekkingrygsækken er på 70 liter og med mulighed for at udvide med yderligere 10 liter i snefanget foroven. Den leveres med regnslag og er naturligvis væskeblærekompatibel.
Der er kompressionsstropper i siderne og på disse stropper kan du fastgøre endnu nogen lommer, hvis du mangler plads. Disse tilkøbes separat.

Hvis du overvejer at købe denne rygsæk, så husk at tænke langt frem i tiden - den holder til rigtigt, rigtigt mange ture, og har potentiale til at være rygsækken for dit liv. Den er nemlig lavet i det uopslidelige 500 denier tykke Cordura nylon og med forstærkninger hvor det største slid er.

Rygsækken vejer 2600 gram, så det er ikke den letteste rygsæk - men i forhold til den volume du får til rådighed og de detaljer rygsækken inkluderer er der ikke mange rygsække der kan være med der heller.

Vores meget store anbefaling til Yukon 70+10 fra Tatonka.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
HofteremJa
KompressionsremmeJa
Materialer
MaterialerTextreme 6.6, T-Snow Crust / T-Rain Rip, Cordura 500 DEN
LommerSidelommer, Frontlomme med lynlås
Størrelser og omfang
Udvidet Volume80 liter
Filters
Sort
display