90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Tatonka Wp stuffbag 15l

Vandtæt pack sack 15 l

Mærke: Tatonka
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
229,00 kr.
decrease increase

Er du på udkig efter en pålidelig og vandtæt pakpose? Så er Tatonka WP Stuffbag 15l det perfekte valg til dig! Denne robuste pakpose er lavet af vandtæt materiale med højfrekvens svejsede sømme, der sikrer, at dine ejendele forbliver tørre i al slags vejr. Med et volumen på 15 liter har du masser af plads til dit udstyr.

De laserkårte elementer med slidser gør det nemt at fastgøre rullelukningen og sikre pakposen på f.eks. båden eller cyklen. Materiale er frit for PVC og har en PFC-fri finish, hvilket gør den til et miljøvenligt valg. Udover 15 liter fås den også i størrelserne 25 og 48 liter.

Den vandtætte rullelukning med krog-lukning og D-ringe sikrer en tæt forsegling af dine ejendele. Der medfølger to D-ring adaptere, så du har mulighed for at fastgøre en bærestrop eller to skulderremme (remme og stropper ikke inkluderet).

Med den PFC-fri og vandtætte konstruktion er Tatonka WP Stuffbag 15l både funktionel og miljøvenlig. Køb din pakpose i dag og hold dine ejendele beskyttet og organiseret under dine udendørs eventyr!

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til ar hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
VandtætJa
Materialer
Materialer420D NYLON TPU ECO ( Polyamid)
Størrelser og omfang
Volume15 L
Diameter20 cm.
Højde40 cm
Filters
Sort
display