90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Trekkingrygsæk til børn

Mærke: Tatonka
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
749,00 kr.
decrease increase

Tatonka Wokin 15 er en fantastisk rygsæk til børn over seks år, perfekt til vandreture. Med et behageligt bæresystem, polstret ryg, justerbar hoftebælte, ergonomiske skulderstropper og brystrem. Rygsækken har farvede reflekterende striber på forsiden og skulderstropperne for god synlighed i skumringen. Delvist lavet af genanvendte materialer.

Denne børnerygsæk er velegnet til børn fra skolealderen med en kapacitet på 15 liter. Med bryst- og hoftebælte for en sikker og behagelig pasform. Børn kan nemt bære rygsækken på længere vandreture takket være den polstrede ryg, justerbare hoftebælte og skulderstropper samt højdejusterbar brystrem.

Rygsækken har hovedrum, frontlomme med lynlås og en låg med et rum. Sidelommen er ideel til at opbevare en drikkedunk. Farvede reflekterende striber på forsiden og skulderstropperne sikrer god synlighed i skumringen. Der medfølger også en praktisk siddepude til pauserne undervejs.

Tatonka Wokin 15 er kendetegnet ved brugen af genanvendte materialer og bæredygtighed. Med GREEN-mærket identificeres produkter, der opfylder kravene til miljøvenlige og bæredygtige materialer, høj funktionalitet og minimal økologisk påvirkning.

Rygsækken har målene 46 x 23 x 14 cm, rummer 15 liter, vejer 470 g og har Vent Comfort-bæresystem med snedklap, polstrede skulderstropper, justerbar brystrem og hoftebælte. Fremstillet af genanvendte materialer. Ideel til små eventyrere!

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
BrystremJa
HofteremJa
Materialer
MaterialerreTex 6.6, RERIP TEX ( 100% Polyester ), Melange Tex
Polstret skulderstropJa
Størrelser og omfang
Vægt470 gram
Højde46 cm
Bredde23 cm
Dybde14 cm
Filters
Sort
display