90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Tatonka Rolltop pack jr 14

Stilfuld børnerygsæk

Mærke: Tatonka
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
599,00 kr.
decrease increase

Opdag den perfekte rygsæk til dit barn - Tatonka Rolltop Pack JR 14! Denne moderne kurer-rygsæk er designet specielt til børn i indskolingsalderen og kombinerer stil med funktionalitet.

Med farverige refleksstriber på forsiden og skulderstropperne sikrer Rolltop Pack JR 14 god synlighed i skumringen, mens den delvist er lavet af genanvendte materialer og er et bæredygtigt valg.

Det rummelige hovedrum giver masser af plads til alt fra skoleturen til en overnatning hos bedsteforældrene eller til sportsklubben. Rygsækken lukkes med en rullelukning og har også en lynlåslomme på forsiden til pung eller mobiltelefon samt en sidelomme til en drikkedunk.

Med polstrede skulderstropper, justerbar hoftebælte, separat forrum og inkluderet sædehynde er komforten i top for dit barn. Rolltop Pack JR 14 har desuden farverige refleksstriber på forsiden og skulderstropperne samt en praktisk daisy chain på forsiden.

Med et volumen på 14 liter og målene 42 x 23 x 15 cm er denne rygsæk perfekt til de mindste. Vægten på kun 390 g gør den let og behagelig at bære. Med brug af genanvendte materialer er den miljøvenlig, og med Tatonkas GREEN-label kan du være sikker på et produkt af høj kvalitet med minimal påvirkning af miljøet.

Giv dit barn en praktisk og stilfuld følgesvend til skole og fritidsaktiviteter med Tatonka Rolltop Pack JR 14!

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
HofteremJa
BrystremJa
Materialer
MaterialerRETEX 6.6 ECO ( 100% Polyester), RERIP TEX ( 100% Polyester )
Polstret skulderstropJa
LommerSide pocket, Frontlomme med lynlås
Størrelser og omfang
Volume14L
Vægt390 gram
Filters
Sort
display