90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Tatonka Great escape 75+10

Legendarisk rejserygsæk er tilbage

Mærke: Tatonka
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.549,00 kr.
decrease increase

Tag på eventyr med stil og komfort med Tatonka Great Escape 75+10 rejserygsækken! Denne legendariske rejserygsæk er tilbage og er blevet opdateret til 2019-sæsonen med et moderne design og smarte funktioner. Med det polstrede og justerbare bæresystem kan du bære rygsækken komfortabelt, og den store åbning gør det let at pakke. Hovedrummet har en lynlås, der kan låses, og den aftagelige forlomme er udstyret med specielle stropper, så den kan fastgøres til skulderremmene på hovedrygsækken. Derudover kan Great Escape suppleres med en hoftepose (varenummer 1340 Hip Belt Pouch), der kan fastgøres til hoftefinnerne.

Denne rejserygsæk har et bæresystem, der kan gemmes væk, opdelt hoved- og bundrum, ergonomiske og polstrede skulderstropper, låsereguleringsstropper, polstrede bærestropper i siderne, polstrede hoftestropper, speciel konstruktion der muliggør justering med én hånd, kompressionsstropper til at sikre bagagen i hovedrummet, håndtag i top og bund, en lomme indvendigt, fastgørelsesstropper på skulderremmene til at fastgøre den aftagelige dagsrygsæk foran, stor åbning på hovedrummet med låsbare lynlåse, aftagelig og separat forrygsæk fastgjort med ekstra fastgørelsesstropper samt en fuldt udstyret dagsrygsæk.

Med målene 74 x 33 x 23 cm og en imponerende volumen på 75 L + 10 L er denne rygsæk perfekt til længere rejser. Med sit Y1-System / Polstrede Bagsystem, 420 HD Nylon / T-Rain Rip / T-Snow Crust stof og Textreme 6.6 stof i bunden er Tatonka Great Escape 75+10 både slidstærk og komfortabel at bære. Gå ikke glip af denne nye rejseekspert!

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til ar hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
HofteremJa
Materialer
Materialer420 HD Nylon, T-RAIN RIP
Størrelser og omfang
Volume75+ 10 L
Udvidet Volume85 liter
Vægt2300 gram
Højde74 cm
Bredde33 cm
Dybde23 cm
Filters
Sort
display