90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Tatonka Great escape 60+10

Trekkingrygsæk med godt bæresystem

Mærke: Tatonka
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.099,00 kr.
decrease increase

Tatonka Great Escape 60+10 er tilbage! En af Tatonkas første og mest succesrige produkter er relanceret i 2019 med et moderniseret design og endnu flere smarte funktioner, som du elskede første gang. Den rummelige rygsæk har et polstret, opbevarbart bæresystem og en stor hovedrumåbning med låsbare lynlåse, så du nemt kan pakke og komme til dit udstyr. Rygsækken har også en aftagelig dagrygsæk med fastgørelsesringe, så du hurtigt og sikkert kan montere den foran på skulderremmene.

Great Escape har fastgørelsesmuligheder på hoftebæltet, så du kan tilføje Hip Belt Pouch (varenummer 1340). Den opdaterede rejse-specialist fås i tre størrelser og har funktioner som et rygsystem der kan gemmes væk, lastkontrolstrop, polstret bærestrop i siden, polstret hoftebælte og en særlig konstruktion, som tillader justering med én hånd.

Rygsækken har kompressionsstropper til at sikre bagagen i hovedrummet, håndtag øverst og nederst, en lomme på indersiden, fastgøringsringe på skulderremmene til at montere den aftagelige dagrygsæk i fronten, og en stor hovedrumåbning med låsbare lynlåse. Målene er 67 x 33 x 20 cm med et volumen på 60 L + 10 L, og vægten er 2,00 kg. Bæresystemet består af Vent Comfort-System / Padded Back-System, og stoffet er 420 HD Nylon / T-Rain Rip / T-Snow Crust med en bund af Textreme 6.6.

Tag på eventyr med Tatonka Great Escape 60+10 og nyd de praktiske funktioner, holdbare materialer og komfortable bæresystem.

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til ar hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
BrystremJa
HofteremJa
Materialer
Polstret skulderstropJa
Materialer420 HD Nylon, T-Snow Crust / T-Rain Rip, Textreme 6.6
Størrelser og omfang
Volume60+10 L.
Vægt2000 gram
Højde67 cm
Bredde33 cm
Dybde20 cm
Filters
Sort
display