90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Tatonka Duffle roller 105

Rullekuffert med genial god åbning og stor volume

Mærke: Tatonka
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.749,00 kr.
decrease increase

Tatonka Duffle Roller 105 er den ideelle rejsetaske til dig, der skal på en to til tre ugers tur. Denne foldbare trolley taske har en kapacitet på 105 liter og et stilfuldt udseende. En af de unikke funktioner ved denne taske er evnen til at kunne pakkes væk i sin egen låglomme, når den ikke er i brug.

Duffle Roller 105 er lavet af det robuste materiale T-Travel Tex Melange med en PFC-fri finish, hvilket gør den både slidstærk og miljøvenlig. Tasken kan både bruges som trillekuffert og som rygsæk, da der medfølger to skjulte rygsækstropper, som kan tages frem efter behov.

Den store åbning til hovedrummet gør det let at pakke tasken, og lynlåsene kan låses for ekstra sikkerhed. Der er også kompressionsstropper indvendigt til at sikre indholdet under transport. Tasken har tre håndtag, en side lynlåslomme, og et meshnet med lynlås indeni for ekstra opbevaringsmuligheder.

Med en minimal pakkestørrelse er Tatonka Duffle Roller 105 også let at opbevare, da hele tasken kan stuves væk i den indbyggede låglomme. Den praktiske størrelse på 84 x 34 x 30 cm og lette vægt på 2,20 kg gør den til det perfekte valg til dine rejser. Lad Tatonka Duffle Roller 105 være din pålidelige rejsepartner på dine kommende eventyr.

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til ar hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Materialer
MaterialerT-Travel Tex Melange, 420 HD Nylon, PFC fri
Størrelser og omfang
Volume105 L.
Længde84 cm
Bredde34 cm
Dybde30 cm
Filters
Sort
display