90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Tatonka Duffle bag 65

65 liters rejsetaske med god indgang

Mærke: Tatonka
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.099,00 kr.
decrease increase

Tag på dine næste eventyr med stil og funktionalitet med Tatonka Duffle Bag 65. Denne foldbare rejsetaske på 65 liter er lavet af struktureret, PFC-frit materiale og har skjulte rygsæk-skulderstropper, der kan pakkes væk, når de ikke er i brug.

Denne rejsetaske er designet til at imponere med sit attraktive udseende og PFC-fri behandling. Med et rumindhold på 65 liter er den perfekt til en uges rejse. De integrerede rygsæk-skulderstropper gør det nemt at bære tasken komfortabelt på ryggen.

Den store åbning til hovedrummet gør det nemt at pakke tasken. Kompressionsstropperne sikrer bagagen, mens der i hovedrummet er to flade netlommer til mindre genstande, der skal være lige ved hånden. Tasken har også et låg rum.

Tatonka Duffle Bag 65 har yderligere funktioner som stroppe til at sikre indholdet i hovedrummet, tre håndtag, en låsbar lynlås, en sidelomme med lynlås og et netlomme med lynlås indvendigt. Når du ikke har brug for tasken, kan den foldes sammen og opbevares i låget.

Med praktiske mål på 65 x 32 x 32 cm og en pakkestørrelse på 35 x 30 x 15 cm er denne taske ideel til rejser. Med et vægt på kun 1000 g og fremstillet af holdbare materialer som T-Travel Tex Melange og 420 HD Nylon er Tatonka Duffle Bag 65 den perfekte rejsekammerat til dine kommende eventyr.

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til ar hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
BrystremJa
Materialer
MaterialerT-Travel Tex Melange, 420 HD Nylon
Polstret skulderstropJa
LynlåsLynlåsåbning
Størrelser og omfang
Volume65 L
Vægt1000 gram
Længde65 cm
Bredde32 cm
Dybde32 cm
Filters
Sort
display