90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Tatonka City rolltop

Tatonka City Rolltop: Bæredygtig rygsæk

Mærke: Tatonka
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
799,00 kr.
decrease increase

Opdag Tatonka City Rolltop - den perfekte hverdagsrygsæk lavet af genanvendte materialer. Denne kurer-rygsæk har praktiske funktioner til brug som en kontorrygsæk. Med en fuldlængde sidelomme lynlås, kan du nemt pakke din taske effektivt.

Med en kapacitet på 27 liter har denne laptop-rygsæk et separat rum til en 15,4 bærbar computer i hovedrummet, samt en flad lynlåslomme. City Rolltop har også en sidelomme med en nøgleholder.

Rygsækken er lavet af genanvendt polyester og kapok, ydermaterialet er PFC-frit. Den indvendige foring er også lavet af genanvendt polyester, og spænder, stropper og lynlåse er delvist genanvendt.

Med Tatonka's GREEN-mærke identificerer vi produkter, hvor vi bruger bæredygtige, miljøvenlige materialer og opfylder vores krav til høj funktionalitet, bedste kvalitet og minimal økologisk fodaftryk.

Tatonka City Rolltop leveres med Thermo Mold bæresystem, brystrem, integreret og polstret bærbarcomputer rum, nøgleholder, sidelomme med lynlås og vandtæt inderlomme, flade mesh-lommer indvendigt, nikkel-fri aluminium krog lukning.

Mål: 50 x 31 x 11 cm
Volumen: 27 liter
Vægt: 720 g
Bæresystem: Thermo Mold-System
Stof: reTex Kapok, reTex 6.6

Oplev den ultimative kombination af funktionalitet, stil og bæredygtighed med Tatonka City Rolltop - skabt til at ledsage dig i hverdagens eventyr.

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til ar hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
BrystremJa
Materialer
MaterialerreTex Kapok, reTex 6.6
Polstret skulderstropJa
Størrelser og omfang
Volume27 L
Vægt720 gram
Højde50 cm
Bredde31 cm
Dybde11 cm
Filters
Sort
display