90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Tatonka City pack 30

Tatonka City Pack 30: Stilfuldt laptop-rygsæk

Mærke: Tatonka
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
999,00 kr.
decrease increase

Tatonka City Pack 30 er den perfekte store laptop-rygsæk i super cool mønstervariationer. Delvist lavet af genbrugsmaterialer, denne rummelige dagrygsæk er ikke kun ideel til kontoret og hverdagsbrug, men også til korte rejser og weekendture på grund af dens funktioner. City Pack 30 er også delvist lavet af genbrugsmaterialer og er derfor et miljøbevidst valg. Rygsækken har et let Thermo Mold Carrying System, der fleksibelt tilpasser sig ryggen. Du kan fjerne hoftesele og bruge den som en talje- eller skuldertaske.

Hovedrummet på City Pack 30 kan åbnes bredt, så du nemt kan læsse den. Der er også en polstret laptop-lomme til en 15,4 bærbar computer. Rygsækken har også et låglomme, en lynlåslomme foran og to sidelommer. Hvis nødvendigt, kan du udstyre City Pack 30 med en drikkeblære.

Tatonka City Pack 30 er delvist lavet af genbrugsmaterialer og bærer derfor vores GREEN label. Med GREEN-mærket markerer vi produkter, hvor vi bruger bæredygtige, miljøvenlige og ressourcebesparende materialer, der opfylder vores krav til høj funktionalitet, bedste kvalitet og minimering af den økologiske fodaftryk.

Den har et Thermo Mold bæresystem, justerbare lastkontrolstropper, højdejusterbar brystsele, aftagelig hoftesele til brug separat som skuldertaske eller talje-rygsæk, variable kompressionstropper, greb i fronten, låglomme med nøgleholder, hydreringssystem kompatibel, let fastgørelsesløkke, stor lynlåsåbning foran ind i hovedrummet, sidelommer, organizer, syet ind i laptop-lomme (ikke tæt på bunden) lavet af let polstret AirMesh materiale.

Hvis nødvendigt kan vores kompressionsstropper (varenummer 3258) fastgøres til rygsækken. Brug af genbrugsmaterialer og lynlåslomme foran med sideåbning. Laptop-lomme til 15,4 laptops. Tjek det ud nu.

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til at hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
BrystremJa
HofteremJa
Materialer
MaterialerRETEX COVER ECO (100 % Genanvendt Polyester)
Polstret skulderstropJa
LommerSidelommer
Størrelser og omfang
Vægt830 gram
Volume30L
Højde56 cm
Bredde28 cm
Dybde18 cm
Filters
Sort
display