90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Tatonka Cima di basso 35

Letvægts klaterrygsæk, 35 liter

Mærke: Tatonka
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
999,00 kr.
decrease increase

Tag på eventyr med Tatonka Cima di Basso 35 klaterrygsækken! Denne letvægts rygsæk har et rummeligt volumen på 35 liter og er designet specielt til alpine klatrere og bjergbestigere. Med en vægt på kun 890 gram er denne rygsæk en pålidelig partner til dine ekspeditioner.

Cima di Basso 35 kommer med praktiske funktioner såsom en fastgørelse til en klatrereb, samt holder til isøkser og vandrestave. Rygsækkens låg har materialestropper og et rum til opbevaring af telefon, pung og nøgler. Thermo Mold bæresystemet kan tilpasses med en letvægts hoftebælte og justerbart brystrem, mens kompressionsstropperne holder indholdet på plads under intens bevægelse. Hoftebæltet på Cima di Basso kan tages af, så klatresele let kan påføres.

Rygsækkens bund er lavet af ekstremt robust Cordura® materiale og den har ergonomisk formgivne, polstrede skulderstropper, belastningskontrolstropper og højdejusterbart brystbælte. Der er gear stropper på forsiden, lommer på begge sider og stor udrustningsstrop på siden. Med indbyggede funktioner som hydreringssystem kompatibilitet og gearstropper på låget, er Tatonka Cima di Basso 35 den perfekte ledsager til dine næste bjergeventyr!

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til ar hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Hofterem Ja
Brystrem Ja
Materialer
Polstret skulderstrop Ja
Materialer 420 HD Nylon, T-SNOW CRUST ECO ( 100% Polyamid), Cordura 500 DEN
Størrelser og omfang
Volume 35 L
Vægt 890 gram
Højde 58 cm
Bredde 28 cm
Dybde 16 cm
Filters
Sort
display