90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Stor rejsetaske 130L

Mærke: Tatonka
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.749,00 kr.
decrease increase

Tatonka Barrel XXL er den største rejsetaske i Tatonkas Barrel-serie med en kapacitet på 130 liter og tilbyder plads til bagagen til en tre ugers rejse. Den er designet med skulderstropper, der kan gemmes væk i en lynlåslomme for nem transport, selv når den er fuldt pakket.

Tasken er lavet af holdbart og let at pleje Tarpaulin-materiale (trucktelt), mens bunden af rejsetasken er lavet af slidstærkt materiale. Med en stor åbning kan tasken nemt fyldes, og under låget findes en flad netlomme med lynlås samt to mindre lommer i hovedrummet til småting.

Tatonka Barrel XXL har desuden mulighed for at fastgøre en bærestrop (bærestrop 50 mm), som kan bestilles separat. Tasken er udstyret med to skjulte skulderstropper i størrelserne S-XXL, varierbare anhængerpunkter til bærestropper, robuste, gummerede håndtag på begge sider, ekstra brede håndtag og skulderstropper, en stærk No.10 lynlås, en netlomme inde i låget, polstret bund, to sidelommer i hovedrummet samt en navneskilt.

Med mål på 82 x 52 x 52 cm, en vægt på 2,40 kg og lavet af Tarpaulin 1000 og Textreme 6.6 stof er Tatonka Barrel XXL den ideelle rejsetaske til store eventyr. Tag et nærmere kig på vores voksetasker, Tatonka Barrel Roller, hvis du foretrækker at trække din bagage.

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til ar hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Materialer
Polstret skulderstropJa
MaterialerTarpaulin 1000, Textreme 6.6
Størrelser og omfang
Volume130 L.
Længde82 cm.
Bredde52 cm
Vægt2400 gram
Filters
Sort
display