90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Tatonka Akela 35

Trekking-rygsæk til teenagere

Mærke: Tatonka
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.449,00 kr.
decrease increase

Planlægning, spejderture og korte udflugter bliver legende let med Tatonka trekkingrygsækken Akela 35, designet til teenagere. Akela 35 har et V Comfort Vario-system, der kan tilpasses forskellige ryglængder så, så hoftebæltet er korrekt placeret, og belastningen effektivt overføres til det. Dette sikrer en skånsom bæreoplevelse med stor variation i justering af ryglængden.

Rygsækken har en helt udvidelig hovedrum perfekt til nem påfyldning. Den separate bundlomme er ideel til opbevaring af soveposen eller adskillelse af beskidt tøj fra rent. Der er to store sidelommer med lynlåse, hvor der bagved er en åben kanal til teltstænger. Materialestropper på låget, fronten og sidelommerne samt omløbende bundkompression tilbyder yderligere muligheder for at fastgøre udstyr.

Med et V Comfort Vario-bæresystem, opdelt hoved- og bundrum, fastgørelse til vandrestave eller isøkser, højdejusterbart brystbælte, polstret hoftebælte, mulighed for enkeltstående justering af hoftebæltet, kompression omkring bundens omkreds, håndtag på front og bagside, hydreringssystemkompatibilitet, åbning af hovedrummet og sidelommer, små lynlåsrum indvendigt, materialestropper på låget, fronten og sidelommerne samt PFC-fri finish – Akela 35 har alt hvad du behøver for din næste tur ud i naturen.

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til at hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
HofteremJa
BrystremJa
Materialer
MaterialerT-Snow Crust, Textreme 6.6
Polstret skulderstropJa
Lommer2 sidelommer med lynlås
Størrelser og omfang
Volume35 L
Højde59 cm
Bredde25 cm
Dybde16 cm
Vægt1400 gram
Filters
Sort
display