90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Firepot Svinekød og Bønner - XL

Dehydreret ret til at putte i rygsækken - stor portion. 8 års holdbarhed

Mærke: Firepot
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
139,00 kr.
118,15 kr.
decrease increase

Tag på en smagsfuld rejse med vores Firepot Svinekød og Bønner. Denne autentiske ret er fyldt med saftigt svinekød, forskellige bønnesorter og en velsmagende blanding af krydderier, perfekt til at tilfredsstille din sult og vække dine smagsløg.

Vi har omhyggeligt udvalgt en blanding af haricot, borlotti og adzuki bønner for at tilføje en unik tekstur og smag til denne ret. Sammen med vores hakket britisk svinekød, kartofler, løg og en række krydderier, herunder sort sirup, tomatpuré, hvidløg og ingefær, får du en ægte smagsoplevelse.

Vores Firepot Svinekød og Bønner er krydret til perfektion og tilberedt med omhu for at sikre en fyldig og smagsfuld oplevelse. Denne ret er velegnet til alle, der elsker en god, hjertevarmende måltid med masser af smag.

Ingredienser og allergener Bønner (42%, haricot, borlotti, adzuki), hakket britisk svinekød (19%), kartoffel (15%), løg, tomatketchup (tomater, eddike, sukker, salt, krydderier, selleri), sort sirup, tomatpuré, hvidløg, tabasco (eddike, rød peber, salt), ingefær, rapsolie, sennepspulver, salt, peber.

Allergener: Selleri, sennepspulver.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Næringsindhold pr. 100 gr. Kcal/ Kj: 378/ 1582
Næringsindhold pr. 100 gr. Fedt: 8,4 gram
Ernæringsværdi, fibre 11,90 Gram pr. 100 gr.
Ernæringsværdi, protein 26,1Gram pr. 100 gr
Ernæringsværdi, salt 1,20 Gram pr. 100 gr.
Holdbarhed 96 Mdr.
Størrelser og omfang
Vægt 200 gram
Filters
Sort
display