90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Silva Exceed 4XT

Kraftfuld og opladelige pandelampe

Mærke: Silva
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
2.999,00 kr.
2.549,15 kr.
decrease increase
Silva Exceed 4XT er en kraftfuld og opladelig pandelampe der giver dig op til 2300 lumen og en brændetid på op til 60 timer på det laveste blus.

Pandelampen har et batteri på hele 10,5Ah, så der er ikke noget at sige til at Silva selv kalder det et langdistancebatteri.

Den "almindelige" høje funktion på lampen er på 2000 lumen, men altså med mulighed for at få op til 2300 lumen på boostfunktionen.
I den anden ende kan den lyse helt ned til 80 lumen, hvilket gør den anvendeligt som lejrlygte sammen med andre mennesker og til at læse kort eller en bog etc.

Den har, naturligvis fristes man til at sige, Silvas intelligent light system der kombinerer lang rækkevidde og bredt lys når der er brug for det.
Silva Flow Light, varier lysmønsteret afhængigt af din aktivitet.

Den oplades med USB-c stik, så have bare en powerbank med, så får du strøm på batteriet derfra, eller naturligvis fra stikkontakten derhjemme.

Pandebåndet er skridsikkert og ganske behageligt at have på hovedet og selve knappen der skal betjenes for at bruge de forskellige funktioner er let at betjene, selv med større handsker på.
Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Batterier10,5 AH,  Lithium-ion
CertificeringANSI
Lysstyrke2000 lumen
VandtætIPX5
lyslængde220 m.
Størrelser og omfang
Batterikapasitet18 Timer
Filters
Sort
display