Søg

Sea To Summit Ultralight Liggeunderlag Regular

Letvægts underlag med Pump Sack inkluderet
Mærke: Sea To Summit
Leveringsdato: 2-4 dage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.199,00 kr.
959,20 kr.
decrease increase

Sea To Summit Letvægts underlag har i 2014 vundet "Gear of the year" prisen, blandt andet fordi det er nyskabende, og fordi det er et rigtig godt underlag!

Underlaget her er blandt de letteste i Sea to Summits serie af liggeunderlag og vejer 395 gram når det er pakket sammen - og er ikke længere end 17 cm med en diameter på 7,5 cm sammenpakket!

Hemmeligheden i liggeunderlagene er de fantastiske Air Sprung Cells som erstatter de almindelige luftkamre, som vi kender fra andre oppustelige luftunderlag hvor kamrene enten går på langs eller på tværs.

Air Sprung Cells er små individuelle kamre der er fordelt ud på hele liggeunderlaget, og former sig efter kroppen alt efter hvordan man ligger under søvnen.

Liggeunderlaget har en multifunktionel ventil, som gør det muligt at puste luft i underlaget enten med munden eller en pumpe uden at underlaget taber luft når man fjerner pumpen igen.
Når underlaget er pustet op, kan lufttrykket justeres ved et lille tryk på ventilen, som gør det muligt at puste præcis den mængde luft ud som DU har behov for.
Når underlaget igen skal pakkes sammen, kan hele ventilen åbnes, så alt luften kan trykkes ud helt uden besvær.

Indvendigt har underlaget fået en TPU behandling, som et hvidt lag af pulver som er antibakterielt, og derved forhindres skimmel i at gro på indersiden af liggeunderlaget.

Produkt specifikationer
Technical details
Vægt395,00 gram
Længde183,00 cm
Bredde55,00 cm
R-værdi0,7
Materialer40D Ripstop Nylon
Antal Air Sprung Cells181,00 Stk
Filters
Sort
display