Search

Sea to Summit Trek og Travel Liquid Laundry Wash 100ml

Biologisk nedbrydeligt vaskemiddel
Manufacturer: Sea To Summit
Delivery date: 2-4 days
  • *
    • Not available
  • *
50,00 kr.
40,00 kr.
decrease increase
Sea to Summit Trek og Travel Liquid Laundry Wash 100ml er en flydende vaskemiddel, der er designet til at vaske tøj på rejser og i det fri.

Vaskemidlet kommer i en lille, let og praktisk flaske på 100 ml, der er nem at have med i bagagen eller i rygsækken. Den flydende formel gør det let at dosere og bruge, og den kan bruges til håndvask eller maskinvask af tøj.

Sea to Summit Trek og Travel Liquid Laundry Wash er biologisk nedbrydelig og indeholder ingen fosfater eller parabener. Det er skånsomt for tøjet og efterlader ingen rester eller parfume på tøjet efter vask.

Vaskemidlet er effektivt til at fjerne snavs, pletter og lugt fra tøjet, og det kan bruges til alle typer tøj og materialer. Det er ideelt til backpacking, camping, vandreture og andre udendørsaktiviteter, hvor der ikke er adgang til en vaskemaskine eller renseri.

Alt i alt er Sea to Summit Trek og Travel Liquid Laundry Wash 100ml en praktisk og effektiv løsning til at holde dit tøj rent og friskt, uanset hvor du er på rejse eller i det fri.
Products specifications
Technical details
MaterialerSæbe
Volume0,10 L
Customers who bought this item also bought

Deuter Starlight Pro EXP

Deuter fibersovepose til børn
899,00 kr. 649,00 kr.

Krydderikarussel 6-delt

Praktisk camping og hiking model
40,00 kr.

Deuter Starlight SQ EXP

Firkantet juniorsovepose
899,00 kr. 599,00 kr.
Filters
Sort
display