90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Sea to Summit Ascent -1C - Regular

Dunsovepose med 2 lynlåse, ekstra bredde overalt og lille pakkestørrelse

Mærke: Sea To Summit
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
3.699,00 kr.
2.999,00 kr.
decrease increase

Nyd varme og komfortable nætter under stjernerne med Sea to Summit Ascent -1C soveposen i størrelse Regular. Denne sovepose er designet til at levere optimal isolering og komfort, så du kan få en god nats søvn uanset vejret.

Avanceret Isolering: Med en dunblanding på 90/10 og en fill power på 750+, tilbyder denne sovepose fremragende isoleringsevne, der holder dig varm selv i temperaturer ned til -1 grad Celsius for mænd og 3 grader Celsius for kvinder. Sea to Summit har brugt RDS-certificeret gåsedun, der er behandlet med Ultra Dry Down teknologi for at modstå fugt og bevare varmen i våde forhold.

Bæredygtige Materialer: Sea to Summit er forpligtet til at minimere deres miljømæssige fodaftryk, og derfor er denne sovepose fremstillet af genanvendt nylon og er både PFC-fri og Bluesign®-certificeret.

Funktionelle Detaljer: Med en længde på 195 cm og en maksimal kropslængde på 185 cm, er denne sovepose velegnet til de fleste voksne. Den er udstyret med Sea to Summits FreeFlow Zip-system, der giver dig mulighed for at regulere ventilationen og nemt komme ind og ud af soveposen. Den har dobbelt lynlåssystem - en der går halvvejs ned i den ene side og en "normal" længde lynlås i den anden side. På den måde kan du også sidde oprejst i soveposen, dækket godt til af lune dun.

Ekstremt Temperaturområde: Med en ekstrem temperatur ned til -19 grader Celsius, kan du være sikker på, at denne sovepose vil holde dig varm, selv under de mest ekstreme forhold.

Gør dig klar til at nyde dine udendørs eventyr med Sea to Summit Ascent -1C soveposen i størrelse Regular. Køb nu og oplev den ultimative kombination af ydeevne, holdbarhed og bæredygtighed.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Fillpower750+
Comforttemperatur herrer-1 grader celsius
Comforttemperatur kvinder3 grader celsius
Extrem temperatur-19 grader celsius
Materialer
MaterialerGenanvendt Nylon, Bluesign®, PFC fri
Dunblanding90/10
FoerGåsedun, Ultra dry down, RDS Certificerede Dun
LynlåsFreeFlow Zip system -2vejs lynlås ( Halv længde+ fuld længde)
Størrelser og omfang
Kropslængde max.185 cm.
Længde195 cm
Vægt775 gram
Filters
Sort
display