90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Sea to Summit Stretch-Loc 18 - 12mm x 450mm 2 Pack

Til fastgørelse på en smart måde

Mærke: Sea To Summit
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
90,00 kr.
72,00 kr.
decrease increase
Sea to Summit Stretch-Loc 18 - 12mm x 450mm 2 Pack er et praktisk og alsidigt fastgørelsessystem, der kan bruges til at organisere og fastgøre dit udstyr på en sikker og bekvem måde.

Disse fastgørelsesbånd er lavet af et stærkt og holdbart elastisk materiale, der giver en sikker og tæt pasform omkring dine genstande. De har også en stærk låseanordning, der holder dem på plads og forhindrer dem i at glide eller løsne sig under transport.

Sea to Summit Stretch-Loc 18 - 12mm x 450mm 2 Pack er ideelle til at fastgøre og organisere ting på din rygsæk eller cykel, eller til at holde teltudstyr og andre genstande på plads. De kan også bruges til at fastgøre ting i din bil, båd eller hjemme.

Disse fastgørelsesbånd er nemme at bruge og justere, og de er også lette og kompakte, hvilket gør dem nemme at opbevare og transportere.

Sammenfatning: Sea to Summit Stretch-Loc 18 - 12mm x 450mm 2 Pack er en praktisk og alsidig løsning til fastgørelse og organisering af dit udstyr under udendørs aktiviteter eller transport. De er lette, stærke og nemme at bruge, og de kan bruges til en række forskellige formål, så du kan holde dine ting på plads og sikkert undervejs.
Produkt specifikationer
Materialer
MaterialerThermoplastic Polyurethane (TPU)
Filters
Sort
display