90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Sea to Summit Drylite Towel X-Large

Microfiber håndklæde

Mærke: Sea To Summit
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
299,00 kr.
239,00 kr.
decrease increase

Sea to Summit Drylite Towel X-Large er et letvægts og hurtigtørrende håndklæde, der er ideel til rejser, camping og udendørsaktiviteter. Håndklædet er lavet af et mikrofiberstof, der absorberer vand hurtigt og tørrer hurtigt igen.

Det er en X-Large størrelse, så du har masser af plads til at tørre dig efter badet. Håndklædet har også en praktisk bøjet hjørne, der gør det nemt at hænge op og tørre efter brug.

Sea to Summit Drylite Towel X-Large er meget let og kompakt, hvilket gør det nemt at tage med på rejser. Det optager minimal plads i din taske eller rygsæk, så du kan have mere plads til andre nødvendige genstande.

Dette håndklæde er også antibakterielt behandlet, hvilket forhindrer bakterier og lugt fra at opbygges i håndklædet. Det gør det nemt at holde rent og hygiejnisk på din rejse.

Sammenfatning: Sea to Summit Drylite Towel X-Large er en perfekt løsning til rejsende, campister eller udendørsentusiaster, der ønsker et letvægts og hurtigtørrende håndklæde, der er nemt at pakke ned og tage med sig på farten. Det er også hygiejnisk og antibakterielt behandlet, så det altid er frisk og rent.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
VaskemaskineJa
Materialer
MaterialerMicrofibre, Genanvendt polyester
Størrelser og omfang
Længde150 cm
Bredde75 cm
Vægt230 gram
Filters
Sort
display