Søg

Sea to Summit Camp Kitchen Tool Kit 10 Piece Set

Mærke: Sea To Summit
Leveringsdato: 2-4 dage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
369,00 kr.
295,20 kr.
decrease increase
Sea to Summit Camp Kitchen Tool Kit 10 Piece Set er et sæt bestik og redskaber, der er designet til at lette tilberedningen af måltider, når du er ude i naturen.

Sættet inkluderer ti forskellige dele, herunder en spiseske, gaffel og kniv, et skærebræt, en spatel, en tang, en ske, en si, en flaskeåbner og en grydelap. Alle dele er lavet af holdbart og letvægts rustfrit stål og silikone, og er pakket i en kompakt taske, der gør det let at opbevare og transportere.

De ergonomiske håndtag på redskaberne giver et godt greb, selv når man arbejder med våde eller fedtede ingredienser. Skærebrættet er lavet af slidstærkt og fleksibelt silikone, der er let at rengøre. Grydelappen er lavet af silikone, der er varmeresistent op til 232 grader, hvilket gør det muligt at håndtere varme gryder og pander på en sikker måde.

Sea to Summit Camp Kitchen Tool Kit 10 Piece Set er et ideelt sæt for alle, der ønsker at lave lækker mad i det fri, og som ønsker at have de rigtige redskaber og bestik til rådighed. Sættet er let at rengøre og opbevare, og det er en pålidelig løsning til alle dine udendørs madlavning behov.Produkt specifikationer
Materialer
MaterialerPolyester, Nylon
Størrelser og omfang
Mål sammenpakket, længde23,50 cm.
Mål sammenpakket, Bredde12,00 cm.
Mål sammenpakket dybde6,00 cm.
Vægt310,00 gram
Filters
Sort
display