90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Salomon Cross Hike Mid 2 GTX

Let og vandtæt hikingstøvle

Mærke: Salomon
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.599,00 kr.
999,00 kr.
decrease increase

Salomon Cross Hike Mid 2 GTX er en særligt let vandrestøvle med et særdeles godt greb i bunden og god støtte til de mellemlange vandreture.

Skoen har en stabil og støttende konstruktion, der giver dig god beskyttelse i det ujævne terræn og mod stød, idet den har en god EVA mellemsål. Den integrerede GORE-TEX®-membran sikrer, at skoen er vandtæt og åndbar, så dine fødder holdes tørre og komfortable, selv når du går gennem vandpytter eller våde områder - eller vandrer i kraftig regn.

Salomons Cross Hike Mid 2 GTX har også en skridsikker sål, der giver dig et godt greb på både vådt og tørt underlag. Skoen er desuden letvægtig og fleksibel, så du kan bevæge dig frit og ubesværet i naturen.

Sålen er Salomons Contragribsål der giver dig det bedste greb i bunden, også når du går nedad bakke eller du skal bremse op. Den bagerste del af slidsålen er mønstret nemlig vendt om, så det giver det gode omvendte greb.

Indlægssålen er en Otholite-sål der er antibakterielt behandlet, så den ikke kommer til at lugte så let. 

Snøren er den bomstærke og meget lette Quicklace, som Salomon selv har udviklet og som sidder på rigtig meget af deres fodtøj. Den er let betjene, både når du skal spænde støvlerne og spænde dem op igen - og den fastholder spændigen rigtig godt når du vandrer.

Cross Hike mid 2 GTX fra Salomon er en ægte trail-støvlet - dejligt let, godt støttende og med det greb i bunden alle Salomons forskellige trailsko og støvler har.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
MellemsålPremium EVA midsole
VandtætJa
SålORTHOLITE®
MembranGoretex
Filters
Sort
display