90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Petromax Insulated Bottle 1.5 litres

Petromax isoleret flaske

Mærke: Petromax
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
429,00 kr.
343,20 kr.
decrease increase

Petromax isoleret flaske 1,5 liter er din uundværlige ledsager på alle dine ture, uanset hvor kompasset fører dig hen. Uanset hvilken sæson det er, og hvor lang tid din udflugt fører dig gennem endeløse skove og varierede landskaber: Takket være vakuumisoleringen og dobbelte indervægge holder den isolerede flaske dine kolde drikkevarer kolde i op til 74 eller 94 timer, og din kaffe, te eller suppe varm i op til 18 eller 22 timer.

Med dig på hvert fordybelse i naturen. Vandring alene eller med dine venner over bakker og dale kan være en udfordring for dit udstyr - takket være bambuslåget med skruehætte og silikoneseglet er din isolerede flaske altid lækagesikker. Uden tøven kan du bære flasken i håndtaget, i din rygsæk eller fastgjort til din taske med en karabinhage. Takket være den ergonomiske form kan du holde flasken sikkert og behageligt.

Isoleret flaske med ekstra stor åbning til isterninger: Iskolde drikkevarer når som helst. Den højkvalitets rustfrie stålflaske er lugtfri og smagsløs, så du kan fylde den med forskellige drikkevarer. Selvfølgelig er den fødevaresikker og fri for BPA. Iskolde drikkevarer køler dig ned på sommerdage: isterninger med en kantlængde på 3 cm passer gennem åbningen.

Den isolerede flaske er holdbar og robust. Du kan undvære plastflasker eller tunge glasflasker, når du er ude at rejse, fordi den letvægtflaske lavet af høj kvalitet rustfrit stål er robust og nem at rengøre med opvaskemiddel. Den er designet til lang levetid, og dens velovervejede detaljer, som f.eks. det laserskårne drage logo på bambuslåget, gør den til en flaske til forfriskende tørstslukkere på farten.

Indhold i pakken: 1 x Isoleret flaske.

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til ar hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Materialer
MaterialerFødevaregodkendt, Rustfrit stål 18/8, Bambusfibre, Silikone
Størrelser og omfang
Volume1,50 L
Højde32 cm
Diameter11 cm.
Filters
Sort
display