90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Petromax Petromax Charcoal Maker Stainless Steel

Lav din egen grillkul

Mærke: Petromax
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.099,00 kr.
879,20 kr.
decrease increase

Petromax Charcoal Maker i rustfrit stål er det ultimative redskab til at producere trækul på din bålplads og gør dig til en uafhængig trækulsbrænder:
- Lav trækul selv: Glødende trækul med en røget aroma
- Høj kvalitet trækul med lang brændetid og velegnet til høje temperaturer
- Velegnet til udendørs køkken: 10 liters kapacitet til brænde
- Lav røgemission: Kan bruges på bål og på grill
- Skab din egen trækul: Rustfri stål design
Med Petromax Charcoal Maker bliver du selv trækulsbrænderen . Den gamle tradition med at lave trækul i en trækulsbrænder får nu et moderne twist fra Petromax. I Charcoal Maker kan du lave din egen trækul til bålpladens køkken. Du behøver ikke en trækulsbrænder til dette, men princippet er det samme: forbrænding med lav ilt, også kaldet pyrolyse. Selv mens du tilbereder mad i din Dutch Oven, kan du placere Charcoal Maker direkte i ilden og begynde at lave hjemmelavet trækul!
Fyld beholderen med træ, du selv har hugget, såsom frugttræ, birketræ eller bøgetræ fra din have - den bedste måde at bruge gamle træer, der ikke vokser længere! Den resulterende hårde trækul har egenskaber som lang glødetid, lavt røgudvikling og højtemperaturforbrænding. Dette gør den ideel til brug i din Atago f.eks. Trækul giver din mad den typiske røgede aroma, samtidig med at du har fuld kontrol over træets oprindelse og kvaliteten af barbecue trækul. Det er ikke kun bæredygtigt, det er også meget fleksibelt: ved at vælge træet kan du senere bestemme din helt egen røgsmag. Du kan bruge både stammer og grene til trækul, og på den måde få mest muligt ud af dit huggetræ.
Med låget kan du forsegle beholderen lufttæt, og du kan i løbet af få timer observere charringsprocessen, mens gul røg begynder at udvikle sig og bliver hvid til sidst. Du vil se nøjagtigt det samme i en rigtig trækulsbrænder. Du kan fjerne Charcoal Maker fra ilden og lade den køle natten over. Næste morgen har du trækul med lang brændetid. Rengør enkelt indersiden af Charcoal Maker med mildt rengøringsmiddel, vand og en klud.
Din hjemmelavede trækul fuldender den udendørs grilloplevelse: du kan ikke kun tilberede grøntsags- og kødretter i Dutch Oven, stege bøffer i støbejernspanden, men du har også din egen trækul, en præstation du med rette kan være stolt af! Petromax kombinerer en traditionel teknik med en pyrolytisk beholder lavet af høj kvalitet rustfrit stål, udviklet i Dragon Workshop. Takket være Charcoal Maker bliver du selv trækulsbrænderen i naturen.
Tekniske detaljer:
- Materiale: rustfrit stål (børstet)
- Dimensioner (H x B x D), ca.: 23 x 40,2 x 19,8 cm
- Dimensioner med emballage (H x B x D), ca.: 28 x 50,5 x 26,5 cm
- Vægt, ca.: 4,9 kg
- Kapacitet (maks.): 10 liter
- Vægt med emballage: 6,3 kg
Oplev glæden ved at lave din helt egen trækul med Petromax Charcoal Maker i rustfrit stål!

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til ar hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Materialer
MaterialerStainless steel
Størrelser og omfang
Volume10 L
Vægt4900 gr.
Længde40 cm
Bredde23 cm
Højde20 cm
Filters
Sort
display