90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Petromax Camping cutlery

Petromax Camping Sæt

Mærke: Petromax
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
249,00 kr.
199,20 kr.
decrease increase

Tag på eventyr i naturen med Petromax Camping bestik! Dette 5-delt bestiksæt er ideelt til camping- og bålture. Sættet består af kniv, gaffel, spiseske, teske og snackgaffel, alt lavet af høj kvalitet rustfrit stål. Håndtagene er lavet af valnødtræ med en flot retro look og behageligt greb.

Med en kontinuerlig rustfri stålkjerne ligger bestikket godt i hånden under alle eventyr. Takket være det praktiske design kan du hænge sættet på din rygsæk eller i din varevogn med den medfølgende strop, så det altid er lige ved hånden.

Det skarpe knivblad gør det let at skære i fyldigt grillkød, og den brede kniv gør det nemt at smøre kryddersmør og meget mere. Du kan personliggøre dit campingbestik ved at hænge det op med en strop gennem øjet. Og rengøring er en leg - tør det simpelthen af i hånden med vand og opvaskemiddel.

Med Petromax Camping bestik er du klar til enhver måltidssituation på dine udendørs eventyr! Bestikket har en karakterfuld fremtoning og er let at rengøre. Så uanset om du er i campingvognen, varevognen eller ude i skoven med din rygsæk, vil dette sæt være et pålideligt og stilfuldt ledsager til dine udendørs måltider.

Tekniske detaljer:
- Materiale: Rustfrit stål med mat finish, valnødtræ (håndtag)
- Samlet vægt, ca.: 234 g

Med Petromax Camping bestik får du det perfekte sæt til alle dine måltider i naturen - nu kan du virkelig nyde din madoplevelse uanset hvor du er!

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til ar hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Materialer
MaterialerRustfrit stål 18/8, Valnøddetræ
Størrelser og omfang
Vægt234 gram
Filters
Sort
display