90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Pacsafe Metrosafe LS100 ECONYL Crossbody

Sikker skuldertaske med god inddeling

Mærke: Pacsafe
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
739,00 kr.
591,20 kr.
decrease increase

Pacsafe Metrosafe LS100 ECONYL Crossbody er en miljøvenlig og sikker crossbody-taske, der er designet til at beskytte dine ejendele, mens du er på farten.

Tasken er lavet af ECONYL, som er et bæredygtigt materiale, der er fremstillet af genanvendt nylon, indsamlet fra havet og andre kilder.

Tasken er udstyret med flere sikkerhedsfunktioner, der gør det svært for lommetyve og andre ubudne gæster at få adgang til dine ejendele. Dette inkluderer et RFID-blokeringssystem, der beskytter dine personlige oplysninger mod scanning og identitetstyveri, og en lynlås med en sikkerhedsflap, der forhindrer tyve i at åbne tasken uden at blive bemærket.

Tasken har en polstret lomme til en tablet eller e-bogslæser, samt en intern organizerlomme og en nøglering, så du kan holde dine ting organiseret og nemt tilgængelige. Derudover har tasken en justerbar skulderrem, der gør den behagelig at bære, selv når den er fuld.

Alt i alt er Pacsafe Metrosafe LS100 ECONYL Crossbody en ideel løsning for dem, der ønsker at beskytte deres ejendele og samtidig være miljøbevidste.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Polstret PC-rumIpad / Tablet
Materialer
MaterialerRfid sikret , 400D ECONYL® regenerated nylon dobby, Water, PFC fri
Størrelser og omfang
Volume3 L
Vægt360 gram
Filters
Sort
display