90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Outwell Springwood 6SG

6 Personer familietelt

Mærke: Outwell
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
5.599,00 kr.
4.199,00 kr.
decrease increase
Outwell Springwood 6SG er et rummeligt og komfortabelt telt, der er perfekt til familie campingture og længerevarende campingferier.

Teltet har tre separate sovekabiner, hver med plads til op til seks personer. Sovekabinerne er designet med Outwell's Night Sky Ceiling, som reducerer mængden af lys, der kommer ind i teltet, hvilket gør det nemmere at sove.

Teltet har også et stort opholdsområde, der er perfekt til afslapning og socialisering. Opholdsområdet har store vinduer og en mesh dør, der giver masser af ventilation og tillader dig at nyde udsigten.

Derudover har teltet en indbygget forhal, der giver ekstra opbevaringsplads til gear og udstyr.

Outwell Springwood 6SG har rigtigt gode egenskaber - blandt andet dens Outtex® 4000 stof og forhåndsfastgjorte lysende guyliner, der gør det nemt at se i mørket. Teltet er også vejrbestandigt og lavet af højkvalitetsmaterialer, der er designet til at modstå elementerne. Det har en vandtæt rating på 4000mm, hvilket betyder, at det kan modstå kraftig regn og vind.

Alt i alt er Outwell Springwood 6SG et rummeligt og komfortabelt telt, der er nemt at opsætte, vejrbestandigt og har masser af plads til at sove, slappe af og spise. Det er en perfekt løsning til familier, der ønsker en behagelig campingoplevelse.
Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Vandsøjletryk ydertelt3.000 mm.
Materialer
Materiale yderteltPolyester,  Outtex® 3000 Select
Materiale indertelt100% polyester
Materiale teltbundPolyester,  Dobbeltcoated vandtæt, 100% polyethylen
Størrelser og omfang
Antal personer6
Vægt20400 gram
Mål sammenpakket, længde70 cm.
Mål sammenpakket, Bredde36 cm.
Mål sammenpakket dybde36 cm.
Længde505 cm
Bredde360 cm
Højde215 cm
Filters
Sort
display