Search

Outwell Montana 6PE

Stort familietelt med 2 sovekabiner
Manufacturer: Outwell
Delivery date: 4-7 days
  • *
    • Not available
  • *
9.449,00 kr.
7.999,00 kr.
decrease increase
Outwell Montana er det klassiske famlietelt med rigtig god plads, stålstænger for øget holdbarhed og vindstabilitet og et godt vandsøjletryk.

Teltet er en super klassiker og har givet masser af familier lige de ferier de har drømt, uden at skulle spekulere på om teltet kunne stå distancen - det kan det.

Og Montana 6P fra Outwell kan meget mere end stå distancen, det kan blive din bedste ven i komfort og god plads til den store aktive familie.
Kabinerne bagi er Master Bedrooms med ekstra højde, ekstra dybe og mørke kabiner så det er let at falde i søvn, selv hvis du lægger dig inden mørkets frembrud.

Foran soveværelset er det rummelige køkken-alrum, hvor der er god plads til et bord og stole og evt. køkkenmøbler.
Ligeledes er det her den sidevendte åbning ender - en åbning der har en rigtig god regnbeskyttelse med mulighed for at sætte de våde gummistøvler eller løbesko der.

Foran i teltet er den store åbning hvor der kan komme frisk luft ind og hvor solen også har rig mulighed for at forkæle dem der sætter sig i åbningen og nyder morgenkaffen.

Der er masser af lækre detaljer i teltet, såsom en åbning til ledningen til de elektriske apparater, kabiner der kan slås sammen hvis man ønsker det, gode vinduespartier der kan blændes af og meget mere.

Et perfekt familietelt til den store aktive familie der værdsætter tryghed og samvær.
Products specifications
Technical details
Vandsøjletryk6000,00 mm.
Vægt33000,00 gram
Mål sammenpakket, længde82,00 cm.
Mål sammenpakket, diameter42,00 cm.
Filters
Sort
display