90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Let og transportabel Omnia ovn til at have med i skoven

Mærke: Omnia Ovn
Leveringsdato: På lager
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
549,00 kr.
369,00 kr.
decrease increase

Nyd Ovnlækkerier Overalt med Omnia Ovnen

Når du er ude i naturen og nyder det friluftsliv, du elsker, er det ikke altid praktisk at have adgang til en traditionel ovn. Men med Omnia Ovnen kan du nu nyde friske boller og lækre ovnretter, uanset hvor du befinder dig.

Omnia Ovnen er det perfekte tilbehør til din udendørsoplevelse. Den er let, kompakt og nem at transportere, hvilket gør den ideel til camping, vandreture eller bare en dag i skoven. Med Omnia Ovnen kan du nemt forvandle din Trangia eller anden brænder til en effektiv og alsidig ovn.

Den innovative design af Omnia Ovnen gør det muligt at bage boller, kager og endda lave lækre ovnretter, uanset hvor du er. Med dens smarte konstruktion og effektive varmefordeling kan du opnå perfekte resultater hver gang, selv under primitive forhold.

At tilberede måltider udendørs behøver ikke at være besværligt længere. Med Omnia Ovnen kan du nyde alle dine favoritovnretter under åben himmel, fra sprøde pizzaer til saftige kager. Så næste gang du planlægger en udendørs eventyr, så husk at medbringe din Omnia Ovn og oplev madlavning i naturen på en helt ny måde.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
CertificeringFDA Standard (US Food and Drug Administration),  LFGB-standarden (Lebensmittel- und Futtermittelgesetzbuch).
Materialer
MaterialerRustfri stål SS 430, Aluminium
Størrelser og omfang
Diameter25 cm.
Højde14 cm
Volume2 L
Filters
Sort
display