90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Firepot Oksegryde med Perlebyg - XL

Stor portion af den lækre ret - dehydreret og med lang holdbarhed.

Mærke: Firepot
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
139,00 kr.
118,15 kr.
decrease increase

Firepot Oksegryde med Perlebyg er en delikat ret på tur - her i en stor udgave. Denne hjertevarmende ret kombinerer saftigt oksekød, kartofler, knoldselleri, gulerødder og perlebyg for at skabe en fortryllende smagsoplevelse, der vil tilfredsstille dine smagsløg.

Vi har omhyggeligt udvalgt de fineste ingredienser, herunder oksekød i strimler, kartofler, knoldselleri, gulerødder, løg, selleri, perlebyg og en skøn blanding af krydderier. Med vores velsmagende oksebouillon, der er lavet af omhyggeligt udvalgte ingredienser som salt, peber, sirup, æblecidereddike, tamarind og timian, får du en autentisk og mættende oksegryde.

Vores Firepot Oksegryde med Perlebyg er krydret til perfektion og tilberedt med omhu for at sikre en fyldig og smagsfuld oplevelse. Denne ret er velegnet til alle, der elsker en god og hjertevarmende måltid med masser af smag.

Ingredienser og allergener Oksekød i strimler (20%), kartofler (20%), knoldselleri (18%), gulerødder (10%), løg, selleri, perlebyg (5%), olivenolie, oksebouillon, salt, peber, sirup, æblecidereddike, tamarind, timian.

Allergener: Knoldselleri, selleri, perlebyg.

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
Næringsindhold pr. 100 gr. Kcal/ Kj: 520/ 2176
Næringsindhold pr. 100 gr. Fedt: 21,8 gram
Ernæringsværdi, fibre 7,70 Gram pr. 100 gr.
Ernæringsværdi, protein 8,30 Gram pr. 100 gr.
Holdbarhed 60 Mdr.
Størrelser og omfang
Vægt 160 gram
Filters
Sort
display