90 dages bytte og retur - gratis ombytning
Søg

Nemo Tensor Trail Regular 2024

Nemo Tensor Trail Regular 2024

Mærke: Nemo
Leveringsdato: 2-5 hverdage
  • *
    • Ikke tilgængelig
  • *
1.699,00 kr.
1.359,20 kr.
decrease increase

Drømmer du om fantastiske ture ud i naturen fra foråret til efteråret? Så er Nemo Tensor Trail det ideelle valg til dig! Med fokus på letvægt og alsidig varme er denne oppustelige liggeunderlag perfekt til tre sæsoner. Tensor Trail løfter arven fra den originale, bedst sælgende Tensor serie og tilbyder stabilitet og komfort hele natten igennem, samtidig med at den nemt pakkes ned og vejer minimalt.

Indvendigt er dette liggeunderlag udstyret med NEMO's innovative Spaceframe™ baffle design, som bruger lavt-stræknings stoftrusser til at skabe stabil støtte med præcis den rette mængde fleksibilitet – uden den vippende vandmadras følelse. Hver baffle indeholder et lag af ultratyndt, metalliseret Thermal Mirror™ film, som reflekterer kropsvarme effektivt og bidrager til liggeunderlagets imponerende 2.8 R-værdi. Dette svævende lag eliminerer knitrelyden som mange isolerede liggeunderlag er kendt for, og giver Tensor sit ry som et stille og fredeligt sted at sove under stjernerne.

Med kvalitetsmaterialer som holdbart 20D nylon på oversiden og 40D nylon på undersiden er Tensor Trail beskyttet mod huller og rifter, og den leveres med en praktisk Vortex™ pumpepose. Vortex tilsluttes nemt til liggeunderlagets flade, justerbare Laylow™ ventil og gør oppustningen til en leg på bare få minutter.

Få rolig og uforstyrret søvn under dine eventyr med Tensor Trail liggeunderlaget fra Nemo - perfekt til dem, der vil have høj komfort og lav vægt på deres udendørs oplevelser.

(Genereret med hjælp fra AI, Frilivs eksperter sidder klar til ar hjælpe yderligere.)

Produkt specifikationer
Tekniske detaljer
R-værdi3,3
Materialer
Materialer overside20D Nylon
Materiale/bund40D Nylon
MaterialerBluesign®
FoerThermal Mirror™
Størrelser og omfang
Tykkelse9 cm
Længde183 cm
Bredde51 cm
Vægt210 gram
Mål sammenpakket, længde20 cm.
Mål sammenpakket, diameter11 cm.
Filters
Sort
display